Uncategorized

Tilbagekig 2016 #3

Godmorgen, sovet godt? Var det en vild aften i går? Kom du godt ind i det nye år? Det håber jeg. Lad mig være den første her til morgen, som ønsker dig et rigtig godt 2017. Bliv bare liggende i sengen lidt endnu og kig tilbage på 2016 her på  Boligcious.
Hermed mit sidste indlæg i min lille ‘Tilbagekig 2016’ serie – Denne gang om de mest populære DIY projekter og makeovers fra mit eget hjem, samt rundture indendørs og udendørs på min matrikel. Måske du allerede her på årets første dag, bliver inspireret til nye projekter at tage hul på i 2017.

God dag, og tag det nu lige lidt roligt i dag ikk!

‘Mit Frirum’ Et kig ind i mit hjem og et skriv om forholdet til mit lille hvide hus med den blå dør – Læs her

‘Boligcious bygger seng igen’, I elsker virkelig når jeg trækker i arbejdstøjet og bygger noget:-) Her har jeg bygget en seng til min datter og den var i vilde med. Gense indlægget her

‘Mit Køkken er mit værksted’ – Jeg har endelig fået de metrofliser i mit køkken som jeg har ønsket mig – Se resultatet her

‘Makeover: Chokovægge’ – Jeg malede min væg, mine karme og min dør med kalkmaling… det var i ret vilde med! Se her

‘My Velvet dream sofa’, så fik jeg den endelig, min længe ønskede velour sofa. I har godt nok hørt mig tale om den i årevis! I var vist lige så vilde med den som jeg var og stadig er! Se her

‘En kærlighedshistorie og en tur rundt i min have’ – I kan godt lide at komme med mig hjem! Her blev i inviteret ind i min have. Læs med her

‘Nyt soveværelse til MIG’, Jeg blev alene i 2016 og så skulle der ske noget! Jeg lavede makeover i mit soveværelse og det blev temmelig …. nude 🙂 Det kunne i godt lide og det kan jeg også godt. Se det her

 

Tilbagekig 2016 #3
Artikel
Tilbagekig 2016 #3
Beskrivelse
Godmorgen, sovet godt? Var det en vild aften i går? Kom du godt ind i det nye år? Det håber jeg. Lad mig være den første
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply