Indretningsrådgivning – Book en tid!

Jeg har hjulpet mange af mine læsere med at finde den røde tråd i deres indretning og få skabt hygge og personlighed i rummene.

Jeg besøger dig i dit hjem i halvanden til to timer og her gennemgår vi sammen din bolig. Vi taler om de udfordringer du står over for, de drømme du har, når det gælder farver, stilretning og stemning og jeg kommer med løsninger og gode idéer til det hele, mens du noterer ned. Jeg kan også lave rådgivning via mail.

Send mig en mail, skriv “INDRETNINGSHJÆLP” i emnefeltet for at høre nærmere og lad os finde en dag.

Skriv til mig her: malene@boligcious.dk eller send mig en sms: 51 60 52 22

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Malene
boligcious.dk

Summary

    About Me

    About Me

    Mit navn er Malene Marie Møller. Jeg bor på Frederiksberg sammen med Wilfred, Olivia, Thomas og Lukas og hunden Rita. Jeg arbejder som boligstylist hos HØEG+MØLLER, et visuelt content og PR bureau som jeg har stiftet med Camilla Høeg.