Indretningshjælp

Har du brug for indretningsrådgivning ?

Portrætbillede af indretningsrådgiver Malene Marie Møller

Jeg har hjulpet mange af mine læsere med at finde den røde tråd i deres indretning og få skabt hygge og personlighed i rummene.

Jeg kommer også gerne hjem til dig eller vejleder over mail. Besøget varer 1 1/2 – 2 timer og her gennemgår vi sammen din bolig. Vi taler om de udfordringer du står over for, de drømme du har, når det gælder farver, stilretning og stemning og jeg kommer med løsninger og gode idéer til det hele, mens du noterer ned.

Send mig en mail, skriv “INDRETNINGSHJÆLP” i emnefeltet for at høre nærmere og lad os finde en dag.

Skriv til mig her: malene@boligcious.dk eller send mig en sms: 51 60 52 22

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Malene
boligcious.dk