INTERIØR RUM OG INDRETNING Uncategorized

3 små møbler til det kedelig hjørne

Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med Skagerak. Alle ord og valg af emner kommer fra mig

De fleste hjem har et lille dødt hjørne, gang-areal, repos eller en smal væg som mangler liv eller personlighed. Det er faktisk de små kroge og døde arealer, som kan være lidt svære at få med i indretningen, så der kommer sammenhæng og harmoni. Det kan godt være, at der er et sted i boligen, man måske ikke anvender – en plads som ikke rigtig har en funktion. Disse kroge skal også have lidt liv og personlighed, det er faktisk lidt vigtigt synes jeg, fordi det gør indretningen gennemgribende og giver et naturligt forløb i boligen.

Jeg har fundet 3 fine lette møbler, som kan skabe liv i netop disse kroge, og med lidt billeder på væggen, et lille tæppe, lidt nips, en lampe eller lignende kan man skabe et hyggeligt og personligt flow i boligen.

En lille taburet kan bruges til andet end at sidde på. Her agerer den lille bord til et hyggeligt stilleben for enden af trappen. Fionia Stool fra Skagerak

Fionia Stool fås også i sort og her liver den op i køkkenet og bringer hyggelig stemning.

 

Georg er et lille skrivebord på to ben, som læner sig op af væggen. Det fylder ingenting, det er smalt og det gør det genialt til hjørnet bag døren i stuen eller langs væggen i et længere gangareal eller på repossen. Georg Skrivebord har jeg selv og jeg det fylder ikke meget i min “døde” krog i stuen, men nøj hvor det giver en hyggelig stemning og så bruger jeg det faktisk hver dag…. jeg sidder i dette øjeblik ved bordet og skriver dette indlæg. Georg skrivebord fås også i sort, og man kan også bestille en skuffe til det. Kan købes hos Skagerak.dk

Tray Table fra Skagerak er anvendelig mange steder i boligen. Du kan både bruge dem sammen som indskudsborde eller hver for sig, som sideborde, sofabord, natbord eller et lille bord i hjørnet. Det smarte ved bordet er, at du kan løfte bakken af og bruge den til servering – Ret smart at tage med i køkkenet og anrette både kaffe og lidt sødt og forsigtigt bære ind og placere den på stellet, klar til en hyggelig stund.

 

3 små møbler til det kedelig hjørne
Artikel
3 små møbler til det kedelig hjørne
Beskrivelse
Indlægget er en del af mit ambassadørsamarbejde med Skagerak. Alle ord og valg af emner kommer fra mig De fleste hjem har et lille dødt hjørne
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply