Belysning (Lighting) INTERIØR

Design news: What a Lamp!

(For English recap scroll down)

Super lækker nyhed fra IDE Møbler. “FM Spot” hedder lampeserien, som består af en pendel, en gulvlampe og to væglamper. FM Spot er designet af Mikkel Bahr, Designer, arkitekt og partner hos Friis & Moltke.

Designet er grafisk, enkelt og æstetisk, et udtryk som er meget typisk Friis & Moltke

Vi har ladet os inspirere af den klassiske teaterspot og har skåret ind til benet af idéen om en spotlampe, der giver mulighed for at tilføre boligen en klassisk enkelhed i belysningen. Lampeserien står med sit enkle, sorte metalstel som et grafisk, nærmest arkitektonisk element i indretningen, siger Mikkel Bahr

Lamperne lander hos IDE Møbler i uge 34 og priserne ligger fra 1299 – 3299 kr.

Design news: What a Lamp!

 

Cool design news from IDE Møbler. “FM Spot” is a series of lamps designed by Mikkel Bahr, designer, architect and partner at Friis & Moltke.

The design is graphic, simple and aesthetic – an expression which is very typical Friis & Moltke

We have let ourselves inspire by the classic theatrical spot. We have cut to the bone of the idea of ​​a spotlight, which makes it possible to supply the living classic simplicity of the lighting. The lamp series is with its simple black metal frame as a graphic, almost architectural element in the decor, says Mikkel Bahr
The lamps will be available in week 34 in IDE Møbler – Price: 1299-3299 DKK

Design news: What a Lamp!
Artikel
Design news: What a Lamp!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply