INTERIØR

Hay! – jeg har savnet dig

Det er længe siden jeg er dykket ned i HAY’s univers af smukke designsortiment. Jeg ved ikke, men jeg tror, at jeg kørte lidt træt i det for nogle år siden, fordi HAY var ALLE steder, eller også var der bare andre brands, der pludselig fangede mig. Forleden dag skulle jeg ud og købe en fødselsdagsgave og endte i HAY – OMG… jeg kunne have købt hele butikken. Jeg elsker de nyere skæve produkter og det fantastisk farveunivers, jeg elsker legen med materialer, mønstre og det kæmpe udvalg! HAY for fanden jeg har savnet dig <3

Her kommer et udpluk af mine favoritter…

Jeg er fuldstændig vild med den her lampe, den er så smuk. Gud hvor gad jeg godt have 2 af dem over vores spisebord.


Gaven jeg endte med at købe i HAY var faktisk denne smukke glasstage.


Skønne, skøre krus, som kan anvendes til morgenkaffen, blyanterne, tandbørsten, den lille krydderurt eller noget helt andet… er vild med dem.


De skønne krus er en del af en familie og se nu vaserne her, de er da også fine. Det jeg så godt kan lide er, at de ser hjemmelavede ud og giver et personligt udtryk.


Vaser… kan man få nok af dem? Denne her bolsje-stribede glasvase kan også noget helt særligt.


En smuk skulpturel glas-knude som egentlig bare skal pynte, og det gør den godt 🙂


Prøv lige at se de her skønne lys… Er de ikke for vilde?


Vasen fra før bare i en mindre og gul version, og et flot marmor sidebord.


Sidst men ikke mindst, tjek lige den her fine lampe <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply