INTERIØR

I’m an old fashioned kind of girl

D E N
G A M M E L D A G S
T  Y  P  E

Jeg er typen, der skriver min noter i hånden, kald mig bare old-school, old fashion, gammeldaws… ect. Jeg har sådan ca. 15-20 notesbøger, og der er skrevet i dem allesammen. Jeg føler egentlig, at jeg er ellers er ret fremme i skoene, følger med og den slags og bevares ja, jeg laver da også masser af noter digitalt, både på Macbook’en og telefonen. Det er bare som om, at når jeg skriver mine to-do lister, idéer, huskenoter og den slags i hånden, så tæller de mere. Som om jeg tager dem mere seriøst, husker dem bedre og forpligter mig.

Nå ja altså, så har jeg også en svaghed for notesbøger… pæne, lækre og smukke bøger fulde af blanke sider, som kun jeg må bruge. Når jeg køber en ny notesbog, kan det godt krible lidt i fingrene på at fylde de blanke sider med mål, drømme, skitser og tanker. Jeg gør mig meget umage med at skrive pænt… -det der med skrive pænt holder dog kun til den første side, derefter grifler jeg bare ned og kønt er det ikke. En ny notesbog er starten på noget nyt… måske et nyt projekt?
-Og nu bliver det nok lidt mærkelig fordi jeg elsker også duften af en ny notesbog (eller nye magasiner, bøger og den slags), jeg stikker snuden helt ned der hvor siderne er hæftet sammen og snuser ind… ahhh, kender du den duft? duften af noget der kommer direkte fra trykken?

Kartotek Copenhagen laver smukke notesbøger, notesbøger af den slags som som man bare må eje, også selvom man ikke mangler. Udover notesbøger laver de også huskeblokke og smarte bøger, hvor man kan lave uge- og månedsplanlægning. Du finder et meget fint udvalg lige her


 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply