Uncategorized

I like it, What is it? – #6

Jeg er ikke hende der har røgelsespinde stående alle vegne – Oh no, jeg blev skræmt langt væk af de meget parfumerede pinde som barn. Min mor ( en vaskeægte hippie-mum) var nemlig meget glad for røgelsespinde… som i MEGET glad! Jeg har det faktisk ret anstrengt med duften i de der pinde, jeg synes de er så tunge og “jord-agtige”! Når det så er sagt, så findes der altså nogle super flotte holdere til de her pinde som f.eks. denne …

Først kunne jeg ikke lige se hvad det var, og derfor røg den naturligvis ind i min serie “I like it, what is it?” Jeg synes simpelthen den er så flot, den minder mig om en maskindel. Det maskuline skarpe udtryk er jeg blød overfor, og så er jeg altså hende, der bliver hængende i messingbølgen længe endnu!

Hvis nu jeg gerne vil have den her, kan du så hjælpe mig lidt… Kan man få røgelsespinde med en frisk blomsteragtig duft? Eller bare en duft der ikke sender mig direktet tilbage til 70’erne med en stofble om hovedet siddende i rundkreds omkring et bål i kollektivet iført smækbukser over en lavendelfarvet stram nørgaard bluse … please lad mig høre fra dig !

 

I like it, What is it? – #6
Artikel
I like it, What is it? – #6
Beskrivelse
Jeg er ikke hende der har røgelsespinde stående alle vegne - Oh no, jeg blev skræmt langt væk af de meget parfumerede pinde som barn. Min mor (
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply