Produkt og design (Interior design) RUM OG INDRETNING Stue (Livingroom)

MY velvet dream sofa… Finally

Indlægget er lavet i samarbejde med Boshop.dk

MY velvet dream sofa... Finally

Hvor længe har jeg skrevet her på bloggen om min drøm om en blå velour-sofa? Jeg tror jeg skrev om den første gang for 2 år siden. Jeg kendte formen, og jeg vidste, at det skulle være MATCH XL fra Boshop, men jeg skulle lige spare op. For 10 uger siden, bestilte jeg den så. Den skulle speciallaves så det tog lige 8-10 uger, men det er jo meget normalt. Jeg har trippet og trippet, for nøj hvor var det fantastisk endelig at nå dertil, hvor jeg kunne købe den! 2 års drøm af en sofa landede på min adresse sidste onsdag og jeg er SÅ glad for den.

MY velvet dream sofa... Finally

En rigtig flyder! Blød og lækker og gudesmuk. Det var svært for mig at vælge farve. Jeg vidste den skulle være blå, men der var så mange fine blå farver. Jeg var i tvivl om mit valg var var rigtigt, lige indtil den stod i min stue, der vidste jeg, at det var det perfekte valg jeg havde truffet. Farven er dyb og dramatisk, ligesom jeg ønskede mig og den passer perfekt til mit smukke billede, der hænger over sofaen.

MY velvet dream sofa... Finally

Jeg har valgt ikke at bruge de ben der fulgte med, faktisk var dette et tilfælde, for jeg kunne ikke finde dem i kasserne, så jeg placerede blot sofaen som den var. Det gik op for mig, at skruer og ben lå gemt i et hulrum i sofaens bund. Der er ikke noget galt med benene, jeg synes bare den er flottest uden, og mest praktisk i forhold til alt det støv og lego-dimsedutter, som altid gemmer sig under en sofa, og som støvsugeren aldrig kan fange.

MY velvet dream sofa... Finally

MY velvet dream sofa... Finally

MY velvet dream sofa… Finally
Artikel
MY velvet dream sofa… Finally
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Boshop.dk Hvor længe har jeg skrevet her på bloggen om min drøm om en blå velour-sofa? Jeg tror jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Natalie
  juni 26, 2016 at 13:07

  Hej Malene,
  Tillykke med sofaen – den er flot!
  Lige et spørgsmål angående potten, som din palme står i: Hvor er den fra? Alternativt, ved du, hvor jeg finder noget lignende?

 • Reply
  Karoline Reese
  juni 26, 2016 at 13:29

  Hold nu op hvor er den lækker!!!! Den farve er himmelsk!!! Hvor er det fine tæppe fra? Det passer sindsygt fint til sofaen 😉

 • Reply
  Natalie
  juni 26, 2016 at 23:08

  Malene, hvorfra er potten, som din palme står i?

 • Reply
  Natalie
  juni 27, 2016 at 21:20

  Mange tak for svar, Malene. Jeg har en del problemer med at loade og kommentere på din blog, så troede ikke at min kommentar var gået igennem 🙂

 • Reply
  Maria
  juli 8, 2016 at 12:54

  Hej, hvor er de fine sofaborde fra?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 10, 2016 at 14:35

   De hedder Twin og er fra By Lassen 🙂

 • Reply
  Louise
  december 29, 2016 at 19:50

  Hejsa,
  Hvad hedder stoffet sofaen er betrukket med?
  Kh

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 6, 2017 at 16:17

   Hej Louise

   Det ved jeg ikke, jeg har bestilt den fra Boshop.dk i blå velour.

 • Reply
  Christina
  august 16, 2017 at 22:13

  Hej, hvilken farve har du brugt på væggen ved siden af sofaen? 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 22, 2017 at 09:14

   Hej Christina

   Farven hedder Concrete og det er Kabe spartel-maling
   Kh. Malene

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 22, 2017 at 09:20

   Hej Christina

   Det er Kabes Spartel-maling og farven hedder Concrete

   Kh. Malene

 • Reply
  Rikke Jensen
  oktober 16, 2017 at 20:58

  Hej Malene.
  Jeg faldt lige over dit indlæg her, og er da blevet helt forelsket! 🙂
  Hvordan er sofaen at holde ren? 🙂
  Mvh Rikke

  • Reply
   Malene Marie Møller
   oktober 17, 2017 at 20:57

   Det forstår jeg godt, jeg har haft den i godt og vel halvanden år og jeg er stadig forelsket <3

 • Reply
  Michael
  juni 21, 2018 at 07:52

  Hej Malene,

  Vi har købt samme lækre sofa, men synes den er svær at holde ren (for støv, fnug osv). Hvad gør den for at rense den? Har prøvet støvsuger, men det er ikke en holdbar løsning og vil med tiden slide for meget på den.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 26, 2018 at 11:04

   Hej michael, jeg støvsuger den med et lille mundstykker der følger med de fleste støvsugere. Pletter fjerner jeg led med en ren opvredet klud med koldt vand.

Leave a Reply