HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Mit frirum

I september bragte Femina mit hjem i deres lækre boligtillæg INDRET. Jeg havde besøg af dygtige Mette Wotkjær, som fotograferede mit hjem og Pia Olsen interviewede mig. Du kan læse hele artiklen her

Mit frirum

Jeg elsker mit hjem – Det er meget personligt, og jeg føler godt tilpas her. Jeg bor i et næsten 100 år gammelt hus, og det har sine begrænsninger, da det er “stemplet” bevaringsværdigt. De skrå vægge på førstesalen var inden jeg flyttede ind en drøm, meeeen jeg har fundet ud af, at lykken bestemt ikke ligger i skrå vægge, jeg synes de er møgbesværlige. Der er masser af historie i huset, både den vi har skabt, men i særdeleshed også den som de, der byggede huset og som tidligere har boet her, har skabt. Huset har hørt til Lillerød Kirke engang for mange år siden, og det ses flere steder i huset, bl.a. det flotte loft i køkkenalrummet.

Mit frirum

Min mor bliver grædefærdig, når jeg fortæller hende, at jeg drømmer om en moderne funkis villa. Hun synes, at huset her har så meget sjæl, men jeg er ikke helt enig. Sjælen kommer ikke fra huset, den kommer fra dem, som bor der og den måde, hvorpå livet leves. Den dag huset bliver tømt fra møbler, og står tomt, så er det for mig et tomt hus, et tomt lærred, som giver nye muligheder til en ny familie, og dermed kommer der en ny sjæl i huset. Da vi overtog huset for 12 år siden, var her ikke meget sjæl, men jeg så en masse muligheder, som med årene har givet huset den personlighed det har i dag. Jeg er sikker på, at jeg kan gøre det samme i et moderne hus en dag 🙂 Hvis du har spørgsmål til noget i huset så brug kommentarfeltet!

 

Mit frirum Mit frirum Mit frirum Mit frirumMit frirum Mit frirum Mit frirum Mit frirum Mit frirum Mit frirum Mit frirum

Mit frirum
Artikel
Mit frirum
Beskrivelse
I september bragte Femina mit hjem i deres lækre boligtillæg INDRET. Jeg havde besøg af dygtige Mette Wotkjær, som fotograferede mit hjem og Pia Olsen interviewede
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tine Luise
  december 7, 2016 at 22:39

  Kære Malene Marie

  Jeg er virkelig inspireret af din smukke stue. Kan du fortælle mig, hvad dine hvide skabsmoduler hedder/hvor de er købt?

  Vh Tine Luise

 • Reply
  Lina von Wowern
  december 11, 2016 at 10:13

  Hej,
  Hvor bor du/I dejligt ?
  Hvad hedder den lille plante/blomsterne i den lille kande på spisebordet?
  Jeg kan godt se at den plante der står ved siden af er et Figentræ…

  Kh
  Lina

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 11, 2016 at 12:31

   Hej Lina

   Tak skal du have, jeg elsker også mit hjem. Den lille blomst er en sommerblomst, måske endda ukrudt… den er lidt DILD-agtig, jeg ved desværre ikke mere.

   Kh. Malene

 • Reply
  Trine
  januar 9, 2017 at 01:12

  Sikke et dejligt hjem! Jeg har et spørgsmål til sin skønne køkkenbænk. Er det læderhynder? Og hvor har du i givet fald købt dem/fået dem lavet? Står selv over for et bænkprojekt og drømmer om cognacfarvede læderhýnder

  • Reply
   Malene Marie Møller
   januar 15, 2017 at 07:45

   Hej Trine

   Jeg valgte at betrække bænken med kunstiglæder da jeg har en lille dreng i huset og ville undgå at det blev fuld af fedt fingre. Det er let at tørre af og tager ikke imod pletter. Jeg valgte at bruge knallert-sæde kunstlæder:-)

Leave a Reply