D.I.Y. Entré -(HALLWAY) Hjemme hos Boligcious RUM OG INDRETNING

Makeover hos Boligcious: Chokovæg med Jotun

Indlægget er sponsoreret af Jotun


Jotun har netop lanceret en ret lækker kalkmaling – LADY Minerals Kalkmaling. Mat, smuk og delikat, -lige til at æde, -det er rigtigt! – Jeg får lyst til at sætte tænderne i min ny væg.

I samarbejde med Jotun fik jeg lov at udvælge en farve og det tog sådan ca. 5 dage at beslutte mig – ja, det var rocker svært at vælge! Jeg endte med farven KRYDDER, den er brun på den der chokomoussemåde (måske lidt lysere).

Mellemgangen på førstesalen i mit hus, kunne godt trænge til en ansigtsløftning, så jeg havde udtænkt, at det var der der skulle laves en dessert-agtig væg. Kalkmaling giver sådan en lækker stemning af ro. Overfladen er mat og taktil på en sådan måde, at man bliver nødt til at lade fingrene løbe over væggen.

Der skete det, at da væggen var færdig, så blev jeg så vild med udtrykket og besluttede at tage døren og panelerne med. -Så jeg trak i malertøjet igen og gik i sving. Og JA, nu sidder der op til flere malermestre og hiver sig i garnet, for man kan da ikke bruge kalkmaling på hvide trædøre…. hmmm, det kan man muligvis ikke, men det gik meget godt og hvis du spørger mig, så er det blevet fantastisk lækkert – Om det holder på sådan en trædør? I don’t know, lad os se tiden an.

Malingen påførte jeg med pensel, man kan også rulle, men jeg er ikke stærk med en malerulle. Malingen dækker godt, og det hele har fået to gange. Den tørre hurtig og er meget let at male med.

Se alle de lækre LADY Minerals Kalkfarver her

Se en lille præsentationsvideo her

Makeover hos Boligcious: Chokovæg med Jotun
Artikel
Makeover hos Boligcious: Chokovæg med Jotun
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Jotun Jotun har netop lanceret en ret lækker kalkmaling - LADY Minerals Kalkmaling. Mat, smuk og delikat, -lige til at æde, -det er rigtigt! - Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pernille Sørensen
  april 10, 2016 at 14:59

  Jeg er nysgerrig på hvor du har fået dine billeder lavet henne? 🙂
  Mvh Pernille

 • Reply
  Leafy
  april 15, 2016 at 12:52

  Det er vildt flot!

Leave a Reply