HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

Indretningsinspiration: Kunstnerisk og farveafstemt 2-værelses

INDRETNINGSINSPIRATION

2-VÆRELSES, 72 KVM. 

Jeg er sådan lidt i krise for tiden med min egen boligindretning, og det er super svært for mig. Jeg render rundt og hjælper alle med indretninger, mine rådgivninger må siges at være vildt populære og det er så dejligt, at jeg oplever at gå fra hver rådgivning med super glade kunder. Flere af dem jeg har besøgt de sidste par måneder, er det anden gang jeg besøger dem, fordi de er flyttet. Jeg er (hvis jeg selv skal sige det) vildt god til de her rådgivninger og har kun glade kunder. (ps. jeg er på Fyn i næste uge og kan godt klemme en indretningsrådgivning ind hvis du sidder på Fyn og gerne vil have rådgivning. Desuden har jeg rådgivning i Aalborg på fredag den 17/7 og kan godt nå en mere inden jeg drager tilbage til Sjælland – send sms. på 51605222)

Nå, men tilbage til mig 😉 Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg er ved at ændre min smag kan jeg mærke. Jeg plejer at være meget farverig og elske ‘skæve’ og skøre ting, men jeg kan mærke at min stil/mit behov bevæger sig hen i noget mere roligt og dæmpet. Det irriterer mig faktisk, for jeg er sgu så bange for at jeg er ved at gå hen og blive lidt kedelig… ha ha ha.  Måske er det fordi jeg til daglig arbejder som stylist og bl.a. arbejder med meget farverige kunder. Jeg ELSKER at bygge smukke hjem op fra bunden, for bl.a. Sofacompany, Designersfirst, Reflections og Design vy Us, og både Camilla og jer er vildt gode til det. Jeg elsker de hjem vi får bygget op. Måske er jeg bare mættet fordi jeg arbejder med det til dagligt…? Jeg tror jeg er bange for at ændre mig for kraftigt… bange for at erkende at jeg er blevet mindre farverig i min indretning… heldigvis er jeg til gengæld blevet en del mere farverig i min påklædning… ha ha ha og heldigvis har jeg mine private rådgivninger og her møder jeg mine kunder i deres stil og hjælper dem med at bygge deres drømmehjem op, ud fra deres ønsker. 

I dag byder jeg dig indenfor i en bolig som jeg er helt vild med. Den er absolut ikke farverig, og det er lidt skræmmende for mig, fordi jeg elsker den, den er så afbalanceret, rolig og kunstnerisk… og jeg synes faktisk slet ikke den er kedelig. Måske er du samme sted som jeg? eller måske er du bare lige præcis til den her type boligindretning, hvor farveskalaen er begrænset … om ikke andet så håber jeg at du finder inspiration i dagens bolig, det gør jeg nemlig!

Kilde: Alvhem.com

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply