D.I.Y. Uncategorized

DIY – Unikt spisebord

Da vi sidste sommer lavede katalogbilleder for Dyrup, designede vi et nyt udtryk på et billigt spisebord fra Jysk. Resultatet blev simpelthen så flot synes jeg og det blev et meget unikt bord med et kunstnerisk udtryk. Når vi laver disse billeder for kunder som Dyrup så skal vi prøve at vise så mange farver som muligt i et billede uden, at det bliver for meget og det æstetiske udtryk stadig bevares.

Her får du skabelonen, så kan du lave et til dig selv hvis du har lyst. Du kan også vælge andre farver eller blot lade dig inspirere af idéen og lave dit eget mønster – Værsgo’. Farvenavnene står skrevet på hver farve, og kan købes til foråret hos Dyrup.

Tjek det nye katalog vi har lavet for Dyrup, der finder du virkelig nogle smukke nye farvetendenser!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply