Uncategorized

Boligcious søger Praktikant!

Boligcious søger Praktikant!

Jeg søger en praktikant 2-3 måneder til min lille mini redaktion. Arbejdet består i at skrive artikler til alle mine 3 blogs, håndtere sociale medier, opsætning af nyhedsbreve, besvarelse af kommentarer og meget mere. Der er mulighed for at komme med på boligreportage og mindre indretningsopgaver, samt presseevents. Jeg vil sørge for, at du bliver rutineret i wordpress, lærer hvordan en boligstylist og professionel bloggers dagligdag ser ud og meget mere.

Praktikpladsen er ulønnet ca. 32 timer om ugen. Mindst 3 dage om ugen skal du sidde sammen med mig, til tider også alene på mit kontor. to af dagene kan du arbejde hjemmefra hvis det passer dig bedst. Jeg sidder i et kontorfællesskab i Allerød 5 min. fra stationen.

DIG

Du skal elske indretning, interiør og design og have en hvis kendskab til design og interiør.
Du skal holde af at skrive og være god til at formulere dig på skrift.
Du skal være initiativrig og god til selv at byde ind og tage fat.
Du skal være positiv og udadvendt

Det er en fordel hvis du

– Har erfaring med WordPress
– Har grafiske talenter særlig Photoshop, indesign og illustrator
– Har erfaring med at opsætte og udarbejdelse af nyhedsbreve gerne i MailChimps
– Har kommunikations, design eller lign. baggrund.
– Egen computer
– Kender Boligcious

 

– send mig lidt om dig selv, din baggrund, dine fremtidsdrømme og dine erfaringer. Fortæl mig hvorfor DU gerne vil i praktik hos mig. Jeg vil også gerne se link til evt. en instagramprofil, pinterest tumblr eller andet der kan give mig et indtryk af din interiør og indretningsstil. Send det til Malene@boligcious.dk

 

jeg glæder mig til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist 1. august.

 

 

 

Boligcious søger Praktikant!
Artikel
Boligcious søger Praktikant!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply