Køkkenet (Kitchen)

Mit køkken er mit værksted

Indlægget er lavet i samarbejde med Mosaikhjørnet


ENDELIG… endelig fik jeg min flisevæg – Nu har jeg også blot drømt om den i 4 år. Du som følger mig, kender til mine drømme om nyt køkken, og Rom blev jo ikke bygget på en dag vel? Der er PT ikke råd til nyt køkken, så jeg ændrer det løbende i stedet for at skifte det hele ud. Det fede ved den løsning er, at så strækker jeg min glæde for køkkenet meget længere – Jeg er optimist indtil benet!


Mit værksted


Mit køkken er mit værksted – Det er efterhånden lidt klicheagtigt at sige, for tendensen omkring køkkener kører meget på lige netop den sætning pt. Når det så er sagt, så ved alle, der kender mig, at den passer godt nok på mig. Jeg elsker at lave mad. Okay, jeg indrømmer, det er ikke fordi jeg tripper i bilen på vej hjem fra arbejde, fordi jeg næsten ikke kan vente med at stå med snuden i kødgryderne, hverdagens pligter er sjældent de sjoveste, og jeg indrømmer, at jeg en gang om ugen, falder på en hurtigt løsning som pizza eller en færdigret, fordi jeg hellere vil kaste mig sofaen og kysse på mine unger, fremfor at stå med ryggen til dem i køkkenet.

Mit køkken er mit værksted

MEN, jeg elsker at lave mad, særligt i weekenden, og jeg elsker at invitere middagsgæster og kræse for dem. Er jeg så god til at lave mad, JA det er jeg. Jeg er til gengæld dårlig til desserter og kager, men jeg ar fabelagtig til det med brød. Herover er mit køkken nu med smukke hvide metrofliser, købt hos Mosaikhjørnet i Glostrup. Det var 1. fase. 2. fase bliver nye køkkenborde og 3. fase blive enten nye låger, eller også bruger jeg sommeren i haven, på at slibe disse ned og male dem en lækker gråblå farve.

Mit køkken er mit værkstedJeg laver oftest rustik mad og jeg står gerne i mit køkken i timer, når mine gæster eller min familie skal serviceres. Hvis ikke ovnen er i brug, så ligger der helt sikkert noget og langtidssteger på webergrillen.

Min fornøjelse ved madlavning er i lige så høj grad det at lave maden som at se de mennesker, jeg laver den til nyde mit måltid. Jeg har særligt en håndfuld venner som jeg gerne bruger hele dagen i køkkenet på.

Mit køkken er mit værksted

Mit køkkenværktøj skal være inde for rækkevidde og derfor hænger alle mine gryder på væggen – Ja det kan muligvis se rodet ud, men det fungerer fantastisk.

Mit køkken er mit værksted

Mit køkken er mit værkstedMit køkken er mit værksted


Indlægget er lavet i samarbejde med Mosaikhjørnet

Mit køkken er mit værksted
Artikel
Mit køkken er mit værksted
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Mosaikhjørnet ENDELIG... endelig fik jeg min flisevæg - Nu har jeg også blot drømt om den i 4 år. Du som
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Annemarie Lindebjerg
  februar 15, 2016 at 16:45

  Ser rigtig fedt ud. Og tillykke med det – er bordpladen bejdset?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 15, 2016 at 17:03

   Hej Annemarie

   TAK:-) ja bordpladen er bejdset og lakeret, det kan dog ikke anbefales, det holder sig ikke pænt.

   Kh. Malene

 • Reply
  Sine
  februar 15, 2016 at 22:34

  Simpelthen så fint. Hvor er de lækre sorte lamper fra?
  Mvh Sine

 • Reply
  Lene / Peekaboo
  februar 16, 2016 at 08:10

  Så fint…jeg har dem i badet…de er SÅ smukke.
  Knus

Leave a Reply