Soveværelse (Bedroom)

Lækre soveværelser

Uhhh det er så svært at komme ud af sengen disse mørke regnfulde morgener. Og lysten til at snige sig under den varme dyne tidligt på aftenen med iPad’en og online magasiner (som f.eks. Boligcious Lookbook:-)) er stor!

Jeg får lyst til at shine mit soveværelse op, selvom det jo bare var sidste år, at det fik en total makeover (se makeoveren her) – ja så må jeg indrømme, at jeg allerede er fristet til at lave det om igen – lidt miljøskadet er man vel!

Jeg kunne godt tænke mig et lidt mere personligt soveværelse og gerne i den der lækre boheme-/hippie stil!

Jeg blev fristet til endnu en make over, da je så disse lækre rum. Skønne rum med masser af personlighed – gennemført med det fantastiske sengetøj, som altsammen er fra Urban Outfitters

 

Lækre soveværelser Lækre soveværelser Lækre soveværelser Lækre soveværelser Lækre soveværelser Lækre soveværelser

Lækre soveværelser
Artikel
Lækre soveværelser
Beskrivelse
Uhhh det er så svært at komme ud af sengen disse mørke regnfulde morgener. Og lysten til at snige sig under den varme dyne tidligt på aftenen med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply