Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Min seng i forskellige forklædninger

Reklame

J U B I L Æ U M

Jeg har sovet i Aupings Essential seng i 2 år nu – Lige præcis to år! Jeg er fan af mit valg af seng, så stor fan, at jeg også købte en til min søn. Det er uden tvivl den bedste investering nogensinde. Min krop og ryg trives og jeg sover skønt. Grunden til denne lille, højlydte jubel her på bloggen og ikke kun hjemme hos mig, er fordi Aupings Essential seng i år fejrer 5 års jubilæum i Danmark – Så må man da godt råbe lidt højt ikk?

Jeg fik sådan lyst til at vise, hvor forskelligt min seng har taget sig ud på kun to år. Den startede sådan her…

Da jeg var alene var mit soveværelse lyserødt og min seng ligeså. Jeg havde et rigtig pigeværelse, super lyst og feminint, tone i tone _ jeg var vild med det!

Så mødte jeg jo en dejlig mand, og da vi flyttede sammen tænkte jeg, at hvis jeg skulle redde min seng så måtte jeg gøre den lidt mindre girly….

Jeg skiftede hovedgærdet ud med et grå. Jeg beholdte dog stellet og mente at det var alletiders kompromis, og det var han heldigvis enig i…

Der gik nogle måneder, så kom der en sidevogn på sengen. Se nu bare her…

Til Essential kan man købe natborde, svævende natborde som et tilkøb og det gjorde jeg, er det ikke fint?

Alt var godt, alle var glade, men det er længe siden… altså ikke længe siden vi var glade, det er vi såmænd stadig og særligt disse dage, hvor vi finder os til rette i vores nye lejlighed. –Og det bringer mig så tilbage til Essential sengen som igen har fået nyt look, eller det har den ikke, men dens omgivelser gør den helt anderledes og så flot. Her skal du få første glimt ind i vores nye soveværelse.

Det var Essential på de voksnes front, men hvad så med Wilfreds Essential seng… kan du huske den? Den så sådan her ud på hans gamle værelse…

I mellemtiden er der sket det, at det ikke længere er Wilfreds seng, nu er det min kærestes søns seng. Da vi flyttede manglede vi et værelse til en af ungerne. Vi besluttede os for at indrage det meste af entréen som var pænt stor og havde vindue. Det kunne blive et hyggeligt lille smalt værelse, men der var ikke plads til en seng, så vi måtte bygge en hems. Da både min datter på 15 og Lukas på 13 er lidt for store til det med at sove på en lille smal hems, måtte Wilfred vinke farvel til sin Auping seng. Til gengæld er han jo kun 7 år, og synes det er sejt med en hems, hvorimod Lukas er ret tilfreds med en ny lækker seng på sit teenageværelse… og på en god dag ser det så sådan her ud. Alle er glade 🙂

Ja der sker lidt hele tiden, men her er der altså sket meget og det er sjovt at se møbler forandre sig med tiden og med nye omgivelser. Det bedste ved Aupings Essential seng udover glæden ved at sove fortræffeligt, er helt bestemt, at den er så nem at passe ind i indretningen pga. dens stramme enkle og lækre design!

Tillykke til Auping – Hurra!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Inger Boye
  maj 28, 2018 at 16:16

  Hej Malene,

  Jeg er ved at indrette mit soveværelse i en højloftet gammel lejlighed med stuk, som i dit soveværelse. Der står et grimt moderne skab med store skydelåger, som jeg vil have skiftet. Jeg har kigget efter den stil, som du har. De skabslåger er simpelthen flotte og passer godt til en “gammel” lejlighed. Hvem har lavet dem?

  På forhånd tak fra en ny “følger”

  Inger

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 3, 2018 at 07:57

   Kære Inger

   Vi havde samme udfordring, det er svært at finde pæne skabe og i mange tilfælde skal man have fat i en der kan bygge det. Jeg lavede en del research og fik et par tilbud, men de var alt alt for dyre. Så vi begyndte at tænke ud af boksen og skabene her, er faktisk køkkenskabe fra IKEA (METOD hedder de) og ja så var det så heldigt, at denne skabslåge altså også er i IKEAs sortiment og det var lige præcis den farve og det udtryk vi havde drømt om. Så det endte godt og meget billigere.
   Kh. Malene

Leave a Reply