Soveværelse (Bedroom)

ÅRETS FARVE 2019 ifølge Dyrup

Å R E T S   F A R V E
2 0 1 8

Hvert år udnævner Dyrup en farve til at være årets farve. Farven udvikler de selv, og ja det lyder sådan set simpelt nok, men intet er tilfældigt. Jeg skal ikke kede dig med hele processen, jeg ved du bare gerne vil se billederne, blive inspireret og vide hvad farven hedder. Men jeg synes bare jeg ganske kort vil fortælle, hvordan den her farve bliver fundet og udviklet sammen med en masse andre trendfarver, når Dyrup en gang årligt lancerer årets farve samt et nyt farvekort. Det foregår nemlig i New York. Her samles Dyrups marketingsteam og farveeksperter fra alle lande og i en uge sidder de sammen og udvikler de her farver. Farverne bliver opdelt i 4 serier som alle bliver personificeret og får deres eget univers. Det er super spændende.

 Quiet Clearing

 

Årets farve i år hedder  Quiet Clearing PPG1145-7.  Det er en dyb mørk grøn farve, som bringer en ro og trækker følelsen af skov indenfor. Jeg synes den er utrolig smuk! Den virker beroligende og tryg og så er den ultra elegant ikk?

Det er Camilla (som jeg har firma med) og jeg, der har stylet billederne her for Dyrup, en opgave vi også lavede sidste år og som vi elsker. Det er så sjovt at få lov at sidde med det materiale, som Dyrups store team har udviklet og få lov at sætte sig ind i hvert farveunivers. Vi prøver så vidt muligt med udgangspunkt i de 4 forskellige universer at fortælle historien videre. 

Det er en omfattende opgave, for vi er ude i at male et helt hjem hver gang. Denne gang fik vi lov at bruge Emil Thorups smukke lejlighed, og dette er hans soveværelse. På disse billeder i indlægget er det dog kun årets farve, der bliver repræsenteret, I må vente med de øvrige kategorier og farver til senere på året. Vi valgte helt kompromisløst at arbejde med farven tone-i-tone for at give den helt perfekte forståelse af farvens virke. Samtidig er det en trend at indrette sig tone-i-tone, og vi synes at det er lykkes flot, hvem vil ikke gerne sove her?

Quiet Clearing PPG1145-7 kan allerede nu købes i butikkerne, du skal blot medbringe navnet og nummeret. Du kan finde den nærmeste Dyrup forhandler her

Som bonusinfo kan jeg fortælle (jeg ved nemlig at jeg får spørgsmål omkring dette) at hovedgærdet på sengen er fra by Thornam det samme er puderne. Sengetæppet i silkevelour er fra Fabric Copenhagen.

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    september 9, 2018 at 14:31

    Wow den farve er bare super flot! Elsker den! Og sikke nogle smukke billeder:)

Leave a Reply