DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster af Nynne Rosenvinge

I dag er det altså mest for børn… Dagens Poster er så frisk fra trykken, at den næsten ikke er tør. Nynne Rosenvinge havde dårlig sendt mig mailen om denne skønne illustration, før jeg smed den på som Dagens Poster. Nynnes DNA ses tydeligt i denne nye fine serie. De smukke farvesammensætninger og det visuelle udtryk er klassisk Nynne. Der er leget med formen, og det har resulteret i en sød og smuk is-serie, primært tiltænkt børn og barnlige sjæle.

Plakaterne skulle være på lager, jeg kan dog ikke se dem på hendes webshopshop, men mon ikke de kommer meget snart – er du utålmodig, så skriv til hende via webstiet, jeg ved hun vil blive glad for at høre fra dig.

Dagens Poster af Nynne Rosenvinge

Dagens Poster af Nynne Rosenvinge
Artikel
Dagens Poster af Nynne Rosenvinge
Beskrivelse
I dag er det altså mest for børn... Dagens Poster er så frisk fra trykken, at den næsten ikke er tør. Nynne Rosenvinge havde dårlig sendt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply