Køkkenet (Kitchen)

Et Maskulint køkken

Hvordan ser et rigtig mandekøkken ud? Altså et køkken som ejes af en mand der ELSKER mad og hvor køkkenet er hans kreative rum og værksted? Se det finder jeg ret spændende. Selv elsker jeg, at lave mad og det synes jeg mit køkken bærer præg af. Jeg kan godt lide at det oser lidt af ‘mad-værksted’ og jeg har indrettet mig, så det både er indbydende, hyggeligt og funktionelt. Alt jeg skal bruge i min madlavning, skal helst kun være en arms-rækning væk. Derfor hænger mine gryder og pander på væggen, mine redskaber står i krukker ved siden af kogepladen og krydderier, urter og olier er altid inden for rækkevidde.

I dag skal vi se et bud på et maskulint køkken – et drømmekøkken til manden, der helt sikkert laver guddommelig mad og elsker det. Manden der eksperimenterer og skaber egne små lækre og hemmelige opskrifter…. Velkommen til indretningsstylist HANS BLOMQUISTs drømmekøkken

Styling: Hans Blomquist – Foto: Andrea Papini for Livet hemma, får links til produkter og læs mere om tankerne bag køkkenet her

Et Maskulint køkken
Artikel
Et Maskulint køkken
Beskrivelse
Hvordan ser et rigtig mandekøkken ud? Altså et køkken som ejes af en mand der ELSKER mad og hvor køkkenet er hans kreative rum og værksted?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply