DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Beverly I – Dagens Poster

Jeg ved ikke med dig, men jeg oplever en helt ny side af mig selv – en diametral modsætning af den jeg var for blot et par år siden – Jeg kan ikke få nok af planter, den havde jeg ikke set komme. Jeg har planter alle vegne og nu vil jeg også have dem på væggen.

Dette skønne kunstprint er da endnu en fantastisk add on til min plante-fyldte bolig. “Beverly I” af The Aestate kan købes her

 

Beverly I - Dagens Poster

 

Beverly I – Dagens Poster
Artikel
Beverly I – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg ved ikke med dig, men jeg oplever en helt ny side af mig selv - en diametral modsætning af den jeg var for blot et par år siden - Jeg
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Joan
  september 25, 2015 at 08:52

  det også ret flot 🙂 er der billeder af din egen lejlighed her på bloggen?

  • Reply
   Joan
   september 25, 2015 at 08:52

   eller hus ..

  • Reply
   Malene Marie Møller
   september 25, 2015 at 20:48

   Tak Joan

   Jeg har lagt billeder op af mit hus nogle gange, men det forandres sig hele tiden 🙂 Næste mandag kommer der lidt billeder på bloggen i forbindelse med en konkurrence. Du kan også købe Femina i denne uge, der følger deres INDRET magasin med og der er en stor reportage fra mit hjem i:-)

   Kh. Malene

Leave a Reply