Vind luksus dyner fra Auping

Indlægget er lavet i samarbejde med Auping

Jeg har i en del år efterhånden haft et tæt samarbejde med Auping og står 100% indenfor deres produkter. Auping er luksus – smukt design, bedste kvalitet og så er alt bæredygtigt. Jeg har skrevet en del om Auping de sidste par år, det har ligget mig meget på sinde at formidle, hvordan den hollandske virksomhed fokuserer på at skabe luksus og høj kvalitet på en så miljørigtig en måde som muligt. Jeg har endda besøgt deres imponerende bæredygtige fabrik i Holland, og så har vi interviewet Aart Ross, direktør i Auping det kan du læse lige her

Processed with VSCO with a5 preset

Findes der noget bedre end puffede lækre luksusdyner?  – Det gør der altså ikke i min verden, jeg elsker en luftig ‘puf-dyne’ (det kalder vi den type dyner hos os). Når dynen så er bæredygtig fra Auping og RDS-certificeret (RDS Certifikat garanterer dyrevelfærd fra farm til færdigt produkt) så bliver det ikke meget bedre!

Alle fortjener den luksus, der ligger i at krybe under en lækker luksusdyne efter en lang arbejdsdag! Derfor skal du som læser af Boligcious have  muligheden for at vinde den luksus!

Tilpasset vores klima. Din kropstemperatur er vigtig, når du vil opnå en god nattesøvn. Du må hverken have det for koldt eller for varmt. Auping Air Natur dyne er tilpasset vores klima og vil derfor være det bedste valg for mange. Dynen har kvadratsyninger og enkeltbetræk. Stor volumen med dun. En dyne med dunfyld er ikke kun meget fugtabsorberende – den er også meget elastisk og let. Dunenes kvalitet bestemmes hovedsagelig af deres bæreevne. Jo større bæreevne, jo mere luft kan dunene fastholde, og jo bedre isolerer de. Du behøver blot ryste dynen for at gøre den dejlig luftig igen. Auping Air Natur er fyldt med 100 pct. ansvarligt og certificeret europæisk gåsedun, kontrolleret af den professionelle, uafhængige dunkodeks RDS, som garanterer dyrevelfærd fra farm til færdigt produkt.

I samarbejde med Auping udlodder jeg 2 Natur Air dyner!

Skriv en julehilsen i kommentarfeltet herunder, så er du automatisk med i lodtrækningen om 2 Natur Air dyner 140 x 200 cm, fra Auping til en samlet værdi af 3.195 kr. Jeg tækker lod den 24 December.

Held og Lykke

OBS!

Vinderen er fundet – Tillykke til Karina Kamille♥


Om Dynen: Tilpasset vores klima. Din kropstemperatur er vigtig, når du vil opnå en god nattesøvn. Du må hverken have det for koldt eller for varmt. Auping Air Natur dyne er tilpasset vores klima og vil derfor være det bedste valg for mange. Dynen har kvadratsyninger og enkeltbetræk. Stor volumen med dun. En dyne med dunfyld er ikke kun meget fugtabsorberende – den er også meget elastisk og let. Dunenes kvalitet bestemmes hovedsagelig af deres bæreevne. Jo større bæreevne, jo mere luft kan dunene fastholde, og jo bedre isolerer de. Du behøver blot ryste dynen for at gøre den dejlig luftig igen. Auping Air Natur er fyldt med 100 pct. ansvarligt og certificeret europæisk gåsedun, kontrolleret af den professionelle, uafhængige dunkodeks RDS.

 

Vind luksus dyner fra Auping
Artikel
Vind luksus dyner fra Auping
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Auping Jeg har i en del år efterhånden haft et tæt samarbejde med Auping og står 100% indenfor deres produkter
Forfatter
Boligcious

266 Comment

 1. Glædelig jul – og 3. Søndag i advent ⭐️
  ??❄️?????☃️

 2. Glædelig jul, det ville være en pragtfuld julegave:-)

 3. Fantastisk julegave. Glædelig jul

 4. Jeg ville elske at vinde lækre dyner!! <3

 5. Hej Malene,
  Det var dog den lækreste julegave hvis man er heldig at vinde!
  Her varmer jeg op til julen med en tur til de hyggelige julemarkeder i Berlin. Det er blevet lidt af en tradition efterhånden ☺️

 6. Rigtig glædelig jul.
  Jeg håber af hele mit hjerte jeg vinder disse dyner. Jeg vil nyde og glædes over dem hver dag.
  De bedste julehilsner herfra.
  Susan.

 7. Glædelig Jul derude til alle, store som små. Jeg håber hvad I ønsker, det skal I få. Jeg ønsker mig dyner til vores Auping senge, da de i forvejen koster mange penge. ????

 8. Åh hvor lyder det som nogle skønne dyner. Og mon ikke de vil klæde den fine Essential seng som jeg har set mig lun på her på bloggen og besluttet at købe ? Tak for en fantastisk blog som jeg nyder at læse og har fundet meget inspiration i.
  Bedste hilsner Anja

  • 1000 tak Anja, hvor er jeg glad for at læse dine rosende ord. Håber du forsat følger med i mange år fremover. Kram Malene

 9. Glædelig jul ?

 10. Glædelig jul til dig og alle bag Auping som gør det muligt for os at drømme med god samvittighed i det blødeste bløde puf ??❤️

 11. Glædelig jul :)

 12. Først: tak for en inspirerende blog og glædelig jul til dig ?❤️
  Jeg ville ELSKE at kunne redde op med nye dyner – synes simpelthen vores gamle slidte dyner er så klamme ? og med to, og til maj tre (!), børn som sommetider synes vi allesammen skal være i sengen, så er det nærmest endnu mere tiltrængt med ordentligt sengegrej. Jeg krydser fingre!

 13. Så lækker julegave/præmie ?
  Den ville jeg elske at vinde
  Har ikke haft mulighed for at tænke rigtigt på julen før i dag – så jeg har travlt ??
  Ønsker dig og din familie en rigtig dejlig jul ????⛄️

 14. Glædelig jul til dig, og alle dine kære ?❤️Elsker simpelthen denne skønne juletid og den lille ekstra lyst til at gøre noget særligt for alle i vores samfund.
  Alt muligt pøj pøj med din blog, glæder mig til fortsat at følge dig ???

 15. Sikke en lækker julegave/præmie
  Den vil jeg gerne vinde ?
  Du og din famile ønskes en rigtig dejlig jul med masser af glæde og hygge

 16. Du er fantastisk inspirerende og det vil være en fantastisk gave! Glædelig jul fra en stor fan.

  • Tak Helle, hvor er jeg glæd for at du finder mig inspirerende, 1000 1000 tak. Glædelig jul. Kh. Malene

 17. Ohhh det kunne være en super lækker start på det nye år. Krydser fingre for, at jeg er så heldig ?

 18. Rigtig glædelig jul til dig og dine kære ?
  Det er en helt fantastisk præmie!

 19. Sikke en lækker julegave/præmie
  Lige hvad jeg ønsker mig – den vil jeg gerne vinde :-)
  Du og din familie ønskes en rigtig dejlig jul med masser af hygge og glæde

 20. Glædelig Jul

 21. Hvis jeg er den heldige vinder af auping dynen så vil jeg sim det allerførste smide min tynde udtjente dyne ud og derefter LOVE at gå tidligere i seng fremover !
  Rigtig glædelig jul til alle ❤️
  Kh Lone

 22. Sådan et par dyner vil jeg gerne vinde. Har i forvejen en seng fra Auning, så med et par dyner derfra vil det være fuldendt. Rigtig glædelig jul til dig og din familie. Kh Helle.

 23. Sikken en god gave. Jeg krydser fingre! Glædelig jul ?

 24. Rigtig glædelig jul.
  Jeg ville elsker og vinde nye dyner i julegave.

 25. Åh, jeg eeeeeelsker også fluffy dyner! Jeg får lyst til at købe nye dyner ca. hvert halve år, for dér er de ved at være halvflade. Men det handler så måske om, at jeg køber de forkerte dyner.. (?)
  Vi købte nye senge for et par år siden. Dengang vidste jeg ikke så meget om Auping. Jeg læste om dit besøg på deres fabrik (og også om andre bloggeres besøg), og hatten af for Auping! Jo ældre jeg bliver, jo mere går jeg op i økologi og bæredygtighed, kan jeg mærke. Så når vi engang skal have nye senge igen, kigger jeg mod Auping! :-)
  Glædelig 3. søndag i advent! Og glædelig jul – lige om lidt. :-)

 26. Glædelig glædelig jul.
  Jeg ønsker mig MEGA meget et par lækre dyner! Min søn havde maveinfluenza i forgårs og fik kastet op på begge mine gåsedunsdyner. Efter de havde været i vaskemaskinen, fløj jeg ned i vores kælder og smed dem i tørretumbleren, som så gik i stå efter 7 min. Det opdagede jeg først igår. ??? Så nu har jeg to døde dyner. ???

 27. Hej Malene
  Jeg vil gerne give en julehilsen til dig, og sige tak for så meget god inspiration. Jeg har fuldt din blog i en del år. Og særligt synes jeg altid ‘dagens poster’ har været spændende.

  Med venlig hilsen
  Julie

  • Kære Julie, 1000 1000 tak, det er jeg så glad for at høre. Håber du holder ved de næste mange år <3 Glædelig jul fra mig

 28. Glædelig jul ???

 29. Jeg ELSKER en god dyne – de er bare så svære at finde. Krydser alle mine fingre og tær for at jeg vinder :-) GLÆDELIG JUUUUUL

 30. Wow for en lækker og brugbar præmie

 31. Ønsker sundhed og glæde for alle…? Glædelig Jul…?

 32. God jul og sov godt!

 33. hvor ville det være skønt med sådanne dyner:)

 34. Lyder som vidunderlige dyner!

 35. Glædelig 3. Søndag i advent. Sikke en dejlig gave❤️

 36. Sikke en god gave. Glædelig jul.

 37. Hvor lækkert! Rigtig god jul :-)

 38. Skøn julegave. Glædelig jul.

 39. Dem gad jeg godt vinde, efter kæresten mere eller mindre er flyttet ind har han “stjålet” yndlingsdynen.

 40. Glædelig 3. søndag i Advent og ed bedste julehilsener herfra :)

 41. Glædelig jul! ?

 42. Glædelig jul ?

 43. Rigtig glædelig jul, og tusind tak for en fantastisk (og farlig for pengepungen) blog!
  Vi trænger så meget til nye dyner, så det er perfekt timing, hvis jeg kan vinde konkurrencen! Jeg krydser fingre!

 44. Jeg ønsker glædelig jul og krydser fingre for at, der ligger puf-dyner under mit virtuelle juletræ :-)

 45. Me: Dear Santa, all I want for Christmas is a unicorn

  Santa: Be realistic!

  Me: Okay, I want a boyfriend

  Santa: What colour do you want your unicorn?

 46. Sikke en lækker adventskonkurrence. Jeg krydser fingre :-) kh katrine

 47. Glædelig 3. søndag i advent ?✨??

 48. Det ville da være ualmindeligt lækker at vinde luksusdyner
  Glædelig jul ⭐️❤️⭐️❤️

 49. Det ville være så lækkert med en ordentlig dyne – man bruger jo virkelig mange timer med den, så man burde investere i en ordentlig. Bliver dog altid lidt nærig, når jeg endelig skal have en ny.

  Rigtig glædelig jul til alle :-)

 50. Hvor kunne det være lækkert at vinde <3

 51. Glædelig jul til dig og dine ?
  Jeg tager til Filippinerne på fredag, så julen bliver lidt anderledes i år.

 52. Glædelig jul til dig og dine :-)
  Jeg tager til Filippinerne på fredag, så julen bliver lidt anderledes i år.

 53. Jeg ønsker alle en fantastisk jul og et lykkebringende nytår med et ønske om alt det bedste i år 2017 ?Masser af julehilsner fra Anne

 54. Vidste ikke at der var en certificering på det område. Yes, what a relieve. Lyder godt. Kunne godt tænke mig en auping dyne ?⭐️

 55. Wau, vidste ikke der var sådan en certificering. Wau, ønsker mig en auping puf dyne

 56. Sikken en julegave til en heldig vinder – tak for at give os chancen og rigtig glædelig jul til dig og dine, måtte den blive fredelig i hele verden.

 57. Wau, øjenåbner med den certificering. Ønsker mig nu en auping puf dyne. God jul til alle

 58. Jeg vil drømme om en hviiid juuuul i disse skønne nye dyner??
  Fra alle jer til lille mig??
  Jeg ønsker jer en rigtig glædelig og sprød jul ??❤️??og et fantastisk festligt nytår.???

 59. uh det ser så lækkert ud! Ville elske at putte under den dyne, satser på at den kan håndtere min krops nye fase…hedeture…hvilket lige nu gør det ret svært at sove. Glædelig jul til dig og dine – tak for al inspirationen i det gamle år, glæder mig til dine input i det nye :-)

 60. Det ser så lækkert ud! Ville elske at putte under den dyne, og satser på den kan håndtere den nye fase min krop har besluttet sig for….overgangsalderen med masser af hedeture…hvilket gør det svært at sove under den dyne jeg har nu. Tak for alle de dejligt og spændende input i 2016 glæder mig til 2017. Go jul til dig og dine kære.

 61. Kunne virkelig godt bruge en ny dyne, så jeg krydser fingre. Rigtig glædelig jul!

 62. Jeg kunne virkelig godt bruge en bedre dyne, så jeg krydser fingre. Rigtig glædelig jul!

 63. Hold da op en lækker præmie!
  Glædelig jul til dig!

 64. Sikke nogle lækre dyner. Glædelig jul

 65. Glædelig jul ?? Ville med glæde ønske mig det.

 66. Dear Santa & Malene & Auping <3

  All I wish …. + en masse andre lækre ting, hvor der er tænkt på hvordan de bliver fremstillet. Det er vejen frem
  Tak for en altid spændende & inspirerende blog med de smukkeste billeder.

  Go' jul til dig, santa & Auping <3

 67. I ønskes alle en glædelig og eventyrlig dejlig jul… <3 <3 <3

 68. Noget lækkert at putte sig i i disse kolde og mørke måneder ?❄️
  Glædelig jul herfra :)

 69. Jeg trænger sådan til nye dyner, ville være pragtfuldt at vinde, rigtig glædelig jul.

 70. Rigtig glædelig jul, samt et dejligt nytår.??

 71. Rigtig glædelig 3. søndag i advent! Jeg håber, du får en god en af slagsen. Min kæreste og jeg kunne godt bruge nogle nye dyner – så det vil være fantastisk at vinde :-)

 72. Glædelig jul!

 73. Wow sikke en julegave. Jeg krydser fingre for at være den heldige! Kh Vibeke

 74. Wow sikke en lækker gave. Jeg krydser fingre for at være den heldige. Kh Vibeke

 75. Dejlig konkurrence – jeg håber, jeg er lidt december-heldig :) Rigtig god jul, det er en fornøjelse at følge med.

 76. Jeg sender jer alle de bedste ønsker om en glædelig jul – håber selv min egen bliver mindeværdig.

 77. Super lækker gevinst :-) Glædelig 3. søndag i advent

 78. Ønsker dig en rigtig dejlig adventstid og en glædelig ful :-D

 79. Uhhh, dejlige dyner :-D. Jeg ønsker dig en dejlig adventstid og en glædelig jul!

 80. Rigtig glædelig jul! Jeg håber at alle får en dejlig jul med en masse nærvær og tid sammen med dem de holder af.

 81. Det ville være SÅ lækkert med nye dyner ?? Tak for en dejlig blog og glædelig jul ☺️

 82. Sikke en god advents gave at kunne vinde??glædelig jul til min familie- stort tak til søster og svoger so nogen iår inviterer og laver maden samt inviterer julemanden til at komme så vores datter på 3,5 år får en kæmpe oplevelse.
  Så skønt dele jule med dem som er tættest på mig????????❤️❤️❤️

 83. Kære Boligcious & Auping.
  Tak for en skøn og inspirerende blog og en dejlig konkurrence, jeg krydser fingre for at vinde.
  Jeg ønsker jer alle en glædelig jul og håb om et forrygende nytår.
  Kærlige hilsner fra Nørrebro

 84. GLÆDELIG JUL?
  Ønsker jer alle den bedste jul med familie, venner og alle dem i har med i hjertet!!
  Husk at elske og at blive elsket ❤️

 85. Glædelig 3. søndag i advent :) Sikke nogle luksus dyner. Jeg vil kunne sove med god samvittighed, hvis jeg vinder.

 86. Glædelig 3. søndag i advent :)
  Sikke nogle lækre dyner og hvor er det skønt med gode mærkninger… Så kan man sove med god samvittighed.

 87. Glædelig 3. søndag i advent.
  Sikke nogle lækre dyner og hvor er det skønt med gode mærkninger… Så kan man sove med god samvittighed.

 88. Wow en god gave! Mange tak for en rigtig god blog, som jeg nyder at følge.. og rigtig glædelig jul. Bedste hilsner fra Mette

 89. Glædelig 3. søndag i Advent ???
  Hvem drømmer ikke om lækre puf-dyner ??
  Det ville da være den lækreste overraskelse til jul ❤️

 90. Glædelig jul og godt nytår :-)

 91. Rigtig glædelig jul

 92. Rigtig glædelig jul ?

 93. Øj en lækker konkurrence!
  Rigtig glædelig jul og december ? Tak for altid god inspiration ?

 94. Fantastisk julegave hvis man vandt, synes altid vores gode dyner forsvinder ind i teenage-hulerne:-)
  Glædelig jul.

 95. Glædelig, glædelig jul!

 96. Glædelig, glædelig jul !

 97. Må I alle have en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår ?

 98. Du har helt ret – sådan en luksusdyne er fantastisk, specielt i vintermånederne! Glædelig 3. Søndag i advent ???

 99. Du har helt ret – sådan en luksusdyne er fantastisk, specielt i vintermånederne! Glædelig 3. Søndag i advent.

 100. Glædelig december til alle..

  Miatilda A

 101. En glædelig jul skal lyde
  Så vi kan nyde
  En dyne så lun
  Skabt af bæredygtig dun
  En familie på en, to, tre, fire, fem
  Kan krybe under dynerne så nemt
  Holde varmen resten af julen
  Og glæde sig til sommer solen

  Glædelig Jul & Godt Nytår

  Anne og Co…

 102. Glædelig 3. Søndag i advent. Shit hvor går denne måned alt for stærkt.. måske skal jeg lige have klaret de sidste julegaver snarest

 103. Glædelig jul og 3. søndag i advent:). Krydser virkelig fingre – det ville være den ultimative luksus:)!

 104. Kære Malene
  Allerførst glædelig jul til dig og dine og tak for alt den skønne inspiration du deler med os, på bloggen, på Facebook og Pinterest!
  Og sikke skønne dyner! Dem gad jeg godt vinde! Ville helt sikkert sove meget bedre med dynerne fra Auping!
  Kh. Helen

 105. Hold da op en lækker konkurrence. Krydser fingre
  Hav en fantastisk jul med dine nærmeste <3

 106. Lækre dyner, som jeg gerne vil forkæle mine børn med.

 107. Fantastisk julegave-præmie. Glædelig jul :)

 108. Mums, dem ville jeg da blive over lykkelig over at få i julegaver ?❄️?? Glædelig jul til alle

 109. Glædelig jul ❄??

 110. Åhh det ville være skønt at skifte vores gamle dyner ud… Og glædelig jul! ?

 111. wow en lækker julegave at vinde og vil bringe juleglæden i top <3
  håber den lille julenisse vælger mig
  glædelig 3. advent <3

 112. Glædelig juuul :)

 113. Gud hvor lækkert :)
  Rigtig glædelig jul

 114. Dejlige dyner :) Dem ønsker jeg mig.

 115. Glædelig jul???
  Håber virkelig jeg vinder??

 116. Juletid er indetid – og dynetid! Glædelig jul☃️?

 117. Glædelig 3. Søndag i advent! Jeg krydser fingre for at blive den heldige vinder, for min kæreste og jeg kunne virkelig trænge til nye dyner! :-)

 118. Glædelig 3. Søndag i advent. Håber alle får en rigtig dejlig jul?

 119. Åh det ville være et tiltrængt julegave ??
  Glædelig jul til alle

 120. Kære boligcious,

  i denne kolde årstid er der ikke noget skønnere end lidt ekstra varme. Det kunne være den varme vi kan mærke inde i os selv eller den ydre varme fra fx en edderlækker dyne. Varmen indefra kan vi få ved, at fx gøre gode gerninger for andre, kysse og kramme dem du elsker eller gøre noget godt for dig selv. Med den dejlige dyne du udlodder, vil jeg dække mig og mine to små børn i sofaen og drikke en varm kop kakao/kaffe mens vi kigger på vores flotte juletræ. Mon ikke der så kommer rigelig varme indeni og udenpå. Glædelig jul, det handler om varme…

  Kh.
  Charlotte

 121. Åh det ville være et tiltrængt julegave ??
  Glædelig jul til alle ❤️

 122. Sikke en skøn præmie. Den vil jeg drømme om i nat?

 123. Åhhh, – hvor ville det være lækkert at putte sig i en luksusdyne :) Glædelig jul! <3

 124. Skøn præmie. Den vil jeg drømme om i nat?

 125. Først rigtig glædelig jul til dig og dine. Vil elske at vinde disse vidunderlige dyner…Så kan jeg smide vattæpperne ud. Har brugt dem pga hedeture fra medicin…. Er vild med din blog, der er altid en masse af inspiration. Igen Glædelig jul og et fantastisk nytår

 126. Glædelig jul ❤️

 127. Kære Malene
  Først, tak for al den skønne inspiration du sender til alle os her på fb, din blog og Pinterest!
  Glædelig jul til dig og dine! ???
  Jeg vil elske at vinde de skønne dyner fra Auping, jeg vil helt sikkert komme til at sove meget bedre med dem. Så jeg håber, jeg bliver den heldige!
  Kh. Helen ????

 128. Glædelig 3. søndag i advent – hvor ville det være skønt at pakke sine små forfrosne tæer ind i de her lækre dyner til januar og februar <3

 129. Kære Malene
  Først, tak for al den skønne inspiration du sender til alle os her på fb, din blog og Pinterest!
  Glædelig jul til dig og dine! ???
  Jeg vil elske at vinde de skønne dyner fra Auping, jeg vil helt sikkert komme til at sove meget bedre med dem. Så jeg håber, jeg bliver den heldige!
  Kh. Helen ????

 130. Det vil være en dejlig gave til os, i vores ny hjem <3 Glædelig jul

 131. Glædelig jul

 132. Glædelig jul ???
  Og tak for en altid spændende og interessant blog ?

 133. Sådan et par lækre dyner kunne vi godt bruge herhjemme :-D Her er det ungerne der har fået nogle gode dyner og madrasser.. vi voksne venter lidt ;-) (vi er begge på SU)

 134. De lyder da vildt lækre! Håber i alle får en dejlig jul med jeres kære :-) Glædelig 3. søndag i advent

 135. Top lækker gave ??

 136. Hvem vil ikke gerne sove gennem resten af vinteren med dejlige Auping dyner – her er vi to.
  Glædelig Jul :)

 137. GLÆDELIG JUl.<3.

 138. En Glædelig Jul.

 139. Kære Malene
  Først og fremmest glædelig 3. Søndag i advent. Tusind tak for den for mig mest inspirerende boligblog i lille dk… dernæst uden at lyde fedte fedte agtig er denne adventsgave da lidt for lækker til ikke at være ørets julegave… den vil jeg elske at vinde..
  mvh Stine

 140. Nu prøver jeg igen igen igen (fejl på siden)- den adventsgave er bare for god til at hoppe videre fra..
  rigtig glædelig 3. Søndagens advent Malene

 141. Glædelig jul

 142. Glædelig jul

 143. Wauu!

  Glædelig jul, håber den bliver magisk ✨✨

 144. Åh en udskiftning af dyner ville gøre søvnen til en drøm…

 145. Jeg skrev engang (mange år siden) et digt om min dyne…. Seriøst!
  Måske er det tid til at få en ny dyne jeg kan skrive et fint digt til?
  Dyner er magisk varm omsluttende kærlighed altså!!

  Glædelig jul Malene :)

 146. Fantastisk december præmie? Glædelig jul og godt nytår?

 147. Pufdyner, det er dejligt ord – lyder næsten som noget man kan spise til jul. Glædelig 3. søndag i advent

 148. Glædelig jul til alle .
  Sikke en lækker præmie kunne være lækkert at gå 2017 i møde med nye dyner til min mand og jeg <3

 149. Åh, dem gad jeg godt vinde.
  Mine dyner er efterhånden over 10 år gamle og guldnede, uha!
  Men jeg har til gengæld investeret i Auping sengetøj sidste år, det er så lækkert (og pænt ikke mindst). Det er modellen Gradient (hedder det vist) . Det så jeg her på bloggen og måtte bare eje! Jeg købte det dog i beige (og ikke lyserød).

 150. Det ville være en dejlig præmie at vinde

 151. Åh, dem gad jeg godt vinde.
  Min dyner er snart ti år gamle og lidt gullige, uha!
  Tilgengæld har jeg investeret i Auping sengetøj, det er så lækkert (og ikke mindst pænt). Det er modellen gradient (hedder den vist). Så det her på bloggen og måtte bare eje det! Jeg købte modellen beige (og ikke luyserød, som du har). Elsker mit sengetøj.

 152. Rigtig glædelig jul ? og et fantastisk godt nytår ?

 153. Glædelig Jul til alle. Dejlige dyner:)

 154. Rigtig rigtig glædelig jul <3 De skønneste dyner, som man kun kan drømme godt i :)

  Kh Rikke

 155. Glædelig jul Aupig og dig, tak for en skøn og inspirerende blog. Ville elske at slumre ind i drømmeland i disse dyner, for nøj hvor vores trænger til at blive udskiftet.

 156. Glædelig jul kære Malene ?????

 157. Alt det bedste til dig og dine skønne blog, alt det bedste til Jer alle, må I alle være omgivet af jeres nære, være trygge og lykkelige ❤️

 158. Glædelig 3. søndag i advent – Er overbevist om at dynen vil forbedre min søvn for jeg kan nemlig sove med god samvittighed med de mærkninger

 159. Glædelig jul til jer alle :D

 160. Glædelig jul (c:

  Disse dyner vil uden tvivl give en rigtig god nats søvn og dejlige drømme. Jeg lægger et lod i puljen.

 161. Sikke nogle lækre dyner. Ville nyyyde at vinde dem… glædelig jul!?

 162. ville simpelthen blive overlykkelig for at kunne overraske min kæreste med disse… hans dyner er gamle og gule og klamme…..og han har noget allergi jeg bestemt ikke tror hans gustne dyner hjælper på, så ville betyde alverden… Sikke en lækker og fantastisk præmie!
  jeg krydser, håber alt hvad jeg kan og beder for lidt nisse – jule held ? ??❤️

 163. Lææækker præmie!
  Rigtig glædelig jul! :o)

 164. Tak for et dejligt og inspirerende år. Glædelig jul til dig og dine kære. ❤️

 165. Sikke en vidunderlig gave ! Glædelig Jul :)

 166. Kære Malene.

  Rigtig glædelig jul, og tusind tak for inspiration❤️

  Mange julehilsner fra

  Camilla Ravn Christiansen

 167. Kære Malene.

  Du ønskes en dejlig jul, og tusind tak for inspiration, jeg elsker din blog❤️

  Mange julehilsner fra

  Camilla Ravn Christiansen ?❤️

 168. Rigtig glædelig jul til alle! Jeg krydser fingre, det ville være den ultimative luksus at vinde:)

 169. så fin en dyne – ville elske at putte under den og håber at mine hedeture om natten ikke vil føles så stygge :-) Tak for en masse dejlig inspiration i 2016 glæder mig til at følge med i 2017 :-) god jul til dig og dine kære!

 170. Rigtigt glædelig jul, og tak for et dejligt år her på bloggen med en masse inspiration. ?⛄❄?
  Skal være mor til en lille pige her i starten af det nye år, og da pengene er lidt små ville sådan nogle skønne dyner varme dejligt ?
  Ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår fyldt med alle de ting i holder af ❤

 171. Jeg deler virkelig din kærlighed til Auping, og min kæreste fortjener et par nye dyner, der er lidt bedre til hans allergi.
  Ha’ en skøn december måned, og glædelig jul!

 172. Julehilsen sendt direkte fra en dyne, der virkelig godt kunne klare en opgradering og udskiftning? Glædelig jul?

 173. Glædelig jul, og tak for en lækker blog.
  Jeg smider et lod i puljen. Har ikke fået ny dyne i over 10 år – hmm måske den faktisk snart skal skiftes :D

 174. De ser skønne ud! Trænger til en fantastisk dyne som kan rumme mig og mine hedeture ? Tak for al den skønne inspiration i 2016 – glæder mig til 2017! God jul til dig og dine kære ?

 175. GLÆDELIG JUUUUL :)
  Jeg følger med stor fornøjelse din blog – og bliver oftest inspireret og får ny viden med mig videre! Og når du så disker op med sådan en præmie, så bliver jeg helt glad – uanset om jeg så vinder eller ej :) For tænk sig at der er nogen som har gjort sig den umage at skabe et produkt som tager udgangspunkt i bæredygtighed – og i særdeleshed dyrevelfærd! Sikke en kamp det er at få mulighed for at købe en dyne med det ønske, at den skal være lavet med respekt for dyrene og miljøet OG samtidig kunne holde en varm! Jeg ender altid med at vælge en fiberdyne med det resultat at jeg fryser hele vinteren igennem, øv! Så jeg tilslutter mig koret af “hurra for dig og Auping” – det er suverænt :)

 176. Så fine dyner. Min kæreste og jeg mangler nogle nye. Glædelig jul til dig :)

 177. Krydser fingre!! :)
  Rigtig glædelig jul

 178. Åh, dem gad jeg godt vinde.
  Min dyner er snart ti år gamle og lidt gullige, uha!
  Tilgengæld har jeg investeret i Auping sengetøj, det er så lækkert (og ikke mindst pænt). Det er modellen gradient (hedder den vist). Så det her på bloggen og måtte bare eje det! Jeg købte modellen beige (og ikke lyserød, som du har). Elsker mit sengetøj.

 179. Rigtig glædelig jul og december!

 180. Sikke en skøn præmie!
  Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul. :-)

 181. Håber at alle har en dejlig december måned – fyldt med en masse hygge og dejlige stunder. <3

 182. Glædelig jul <3

 183. LÆKKER giveaway! Rigtig glædelig jul herfra :) <3

 184. Glædelig jul :)

 185. Glædelig jul :)

 186. Glædelig jul
  det vel nok en dejlig side du har, næsten trist at udtrækningen er d 24, for vi mangler gode dyner til den aften, men skulle jeg være heldig at vinde kan mine forældre få dem, så der gode dyner nok næste gang hele familien er samlet.
  håber du får en skøn og lys Lucia dag i morgen

 187. Hold nu op hvor ville det bare være en fantastisk lækker gave

 188. Glædelig jul :)

 189. Dejlig varm præmie :)

 190. God jul!

 191. Super lækker forkælelse < 3 Glædelig jul

 192. Glædelig jul :) hvor ser det lækkert ud :)

 193. whauuuuu sikken en skøn giveaway – ih hvor vil jeg blvie glad hvis jeg vinder, trænger på meget til nyt :-)

  Glædelig jul

 194. sikken en rigtig luksus giveaway det vil jeg gerne vinde :-) Krydser fingere og håber på heldet :-)

  Glædelig jul til dig og din familie :-)

  K.H

  Pia Hansen

 195. Glædelig Jul ? ? ?
  jubiiiii en lækker præmie, jeg vil blive rigtig glad hvis jeg bliver heldig vinder :-D

 196. I ønskes en rigtig glædelig jul <3

 197. Åh, med alle de timer vi bruger i sengen, så har vi da nærmest alle krav på de skønne og meget lækre dyner under træet den 24. Glædelig jul og tak for altid skøn inspiration og perspektiv på boligen.

 198. Åh, med alle de timer vi bruger i sengen, så har vi da nærmest alle krav på de skønne og meget lækre dyner under træet den 24. Glædelig jul og tak for altid skøn inspiration og perspektiv på boligen.

 199. I ønskes en rigtig glædelig jul og et godt nytår :)

 200. Glædelig jul til dig og dine <3 . De dyner ville virkelig gøre lykke her :)

 201. Glædelig jul! Jeg ville ønske at forsøde tilværelsen med et par lækre dyner – vi har lige købt ny topmadras, så nye dyner ville være prikken over i’et :-)

 202. glædelig jul! :)

 203. Glædelig (snarlig) jul!
  Sikke en lækker præmie, årstiden er jo til at putte.

 204. Rigtigt glædelig jul! ??❤️✨
  Jeg sover med et par ret sørgelige gamle dundyner hvor alle dunene efterhånden ligger i det ene hjørne, så det ville være helt fantastisk med lækre nye dyner.

 205. Glædelig jul!

 206. Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår

 207. Glædelig jul til dig og dine!
  Ville elske at vinde sådan en dejlig dyne – tror ikke der er meget mere end tre fjer tilbage i min dyne, som jeg arvede fra min mormor for mange år siden…

 208. Glædelig jul! Sikke en fantastisk præmie og imponerende virksomhed!

 209. Glædelig 3. søndag i advent <3

 210. Åh de ser lækre ud!! Glædelig jul :-)

 211. Det ville være en GOD julegave!! Skud ud til alle; god jul!

 212. Sikke en lækker præmie. Den kunne jeg virkelig godt bruge

 213. Sikke en lækker præmie. Den kunne jeg sørme godt bruge

 214. Glædelig jul :)
  Sikke en lækker præmie, vi har lige snakket om, at vi godt kunne bruge nye dyner herhjemme.

 215. Hvor vil det være dejligt hvis man kunne gå det nye år i møde med nye dyner.
  Fin præmie du har fundet frem – håber på lidt juleheld.
  Glædelig jul til dig og alle andre :)

 216. Glædelig jul

 217. Ih hvor lyder de lækre. Sådan en luxus drømmer jeg om, når jeg fryser om natten.
  Rigtig glædelig jul❤️

 218. Man kan jo kun sove godt med sådan nogle lækre dyner :)

 219. Man kan jo kun sove godt med sådan nogle lækre dyner :)

 220. Rigtig glædelig jul til dig og dine.. <3
  Miatilda A

 221. Virkelig lækker præmie, sikke du forkæler os;-) jeg håber virkelig meget på held og en ny dyne ;-)

 222. Glædelig jul <3

 223. Glædelig jul – håber i alle får nogle dejlige juledage.

 224. Rigtig glædelig jul.

 225. Glædelig jul til dig og dine og tak fordi du forkæler dine læsere :-)

 226. Glædelig jul til dig og dine kære!

 227. Glædelig 14. december <3

 228. Ønsker dig og dine en skøn jul og et godt nytår

 229. Glædelig jul!

 230. Nøj for en lækker præmie. Det ville jeg dælme sætte pris på! Rigtig god jul til dig! :D

 231. Drømmeønske at varme sig på i vinter?

 232. Glædelig jul

 233. Rigtig lækker jul til alle og 1000 tak for en altid inspirerende blog. My favorite :)

  Jeg går hjemme på barsel, men illusionen fra f.f. (før fødsel) om at jeg skulle sidde med en kop te og læse lækre boligmagasiner, mens mit englebarn legede sødt, er længe afløst af realiteterne og selvom jeg stadig køber bladene, så ligger de i et hjørne og ‘håner’ mig. Mit primære input pt. er din blog via facebook – dels kan jeg ikke springe over fristelserne, når du lægger nyt op, og dels er det overskueligt, let og lækkert præsenteret og kan klares over mobilen ved sengetid.. Jeps, dårlig vane, men jeg er kun et menneske. Min primære funktion pt. er at sørge for den lille er veltilpas.
  Lige nu ligger hun lettere grøn i hovedet efter formiddagens leg/måltid med avokado, og jeg lader det være, mens jeg tænker det står fint med hendes julestrømpebukser, der var de eneste rene i arms længde, da hun lå med bagen bar på puslebordet og var i gang med at demonstrere hendes seneste trick: dreje rundt. Livet er herligt – og du bidrager hertil. Tusind tak og rigtig glædelig jul til alle :)

 234. rigtig glædelig jul

  jane z

 235. julehilsner

  jane z

 236. Lyder så luksus! Håber på mit held ?

 237. Vores gamle dyner trænger gevaldigt til en udskiftning.

  Du, dine kære og alle dine læsere ønskes en rigtig glædelig jul ?

 238. Glædelig jul! Håber jeg bliver den heldige vinder, da mine kæreste har sukket efter nye dyner i flere måneder nu (livet på SU)

 239. Hej

  Jeg ville elske at vinde skønne dyner, jeg er nemlig så “heldig” at have ramt overgangsalderen og med det en del natlige hedeture :-/ som jeg tænker vil kunne holdes ud med den helt rigtige dyne! Vil også gerne takke for masser af spændende inspiration i 2016 og jeg glæder mig til meget mere i 2017. God jul til dig og dine kære!

  mvh Annlil

 240. Det ville slet ikke være så tosset at vinde! Mine dyner har omkring 10 – 12 år på bagen, så de trænger virkelig til snart at blive skiftet ud.
  Og 1000 tak for at holde sådan en lækker blog! – den har virkelig givet mig så meget inspiration i al den tid, jeg har fulgt med. :)

 241. Glædelig jul ?

 242. Kære Malene & Co. En rigtig glædelig jul til jer og tak for masser af god inspiration. En særlig julehilsen må du gerne give videre til din mor ? kærligst Susanne

 243. Glædelig jul ?Hvem kunne ikke tænke sig en lækker fluffy dyne ?Hvis jeg vinder vil jeg give den ene til min søster ❤️

 244. Det ville være helt uforskammet lækkert at vinde :) vil forkæle min mand og jeg :)

 245. Nøj. Hvis ikke jeg er den heldige vinder her skal jeg da helt klar ud og indkøbe mig et sæt dyner. Glædelig jul??

 246. Glædelig jul!

 247. Ha’ en rigtig dejlig jul med dine kære ❤️?

 248. Julen har altid været en magisk tid for mig, og i år er ingen undtagelse❤ Jeg vil inderligt ønske, at alle havde mulighed for at føle den glæde, kærlighed, overbærenhed og tålmodighed, som jeg selv synes, at jeg våde bliver mødt med og forsøger at besidde og praktisere ekstra meget i julemåneden? Gid alle får lige præcis den jul, de ønsker sig, materialistiske gode eller ej❤ Auping dynerne har længe været et stort ønske fra min side, fordi foruden at være fantastiske at sove med, har Auping også omtanke for miljø, bæredygtighed osv.

  I hvert fald skal der lyde et glædeligt jul til dig, dine kære, og alle andre som følger med her på bloggen❤

 249. Glædelig jul!? Jeg drømmer om dyner fra Auping for at komme igennem de mørke vintermåneder ☁️☁️☁️

 250. Sikke nogle lækre dyner ? Dem kunne jeg sagtens bruge, da mine dyner trænger til en udskiftning. Glædelig jul og tak for en rigtig spændende blog ???

 251. Feliz Navidad!

 252. Glædelig jul og godt nytår. Tak for en fantastisk inspirerende blog

 253. RIGTIG GLÆDELIG JUL

 254. Glædelig jul til store som små ❄️ Må hjertevarmen nå ud til alle ❤️

 255. Glædelig jul!
  Følger dig på Fb -altid spændende indlæg ?
  Ville elske at overraske manden med verdensklasse dyner ???

 256. Glædelig jul til dig og mange tak for endnu en dejlig blog.

 257. Du og dine kære ønskes en rigtig glædelig jul med masser af hygge og varme <3

 258. Glædelig jul – og tak for en altid smuk og inspirerende blog. <3

 259. Glædelig jul – og tak for en altid smuk og inspirerende blog <3

 260. Håber du og din læsere får en rigtig glædelig jul?

 261. God aften,

  virkeligt luksusdyner, der findes intet bedre.
  Gid jeg var så heldig, efter jeg blev overfaldet af en psykisk syg på mig arbejde ligger jeg meget i sengen og så fik min datter leukæmi og er enten på Riget eller ligger syg herhjemme.
  Så en dyne til os hver vil bestemt være en drøm:-)

  Ønsker dig en rigtig glædelig jul og et berigende 2017:-)

 262. Glædelig jul – og god nat :-)

 263. Glædelig bagjul – kan ikke se min oprindelige julehilsen, faktisk er det kun hilsner fra den 11. december, jeg kan se, så jeg prøver igen.. Håber alle har haft en fantastisk jul – og stadig nyder juledagene, selvom det ikke er sne, der falder, men regn – og meget af det. I stedet for den ønskede sneboldkamp og tilhørende kælkning, må vi nøjes med varm kakao indenfor.. Det er dog heller ikke ringe :)

Leave a Comment

Email (will not be published)