Produkt og design (Interior design)

En blød favn…

PLEASE
hug me

Der er bløde kram at hente, hvis man kigger sig lidt omkring hos de forskellige design-producenter. Bløde vamsede lammeskindsbetrukkede møbler er virkelig oppe i tiden. Store klassiske designikoner charmerer i vamset outfitt og det klæder dem på en eller anden måde rigtig fint. Det er som om, at møblerne bliver lidt mere uhøjtidelige og folkelige i deres nye klæder ikk?

På første billede i indlægget her ses “Den trætte mand” en designklassiker fra 1945 designet af Flemming Lassen. By Lassen som står for produktionen af “Den trætte mand” var de første i denne omgang, som trak i lammeskindsdresset. Her skal du få lov at se den flotte og charmerende fyr forfra…

“D E N   T R Æ T T E   M A N D”

… har jeg fortalt at dette er min absolut drømmestol? hvis du læser med her på bloggen, så er du ikke i tvivl, for jeg har vel nok skrevet mange linjer gennem årene, hvor jeg har flirtet med tanken om at flytte sammen med “Den trætte mand”… det skal nok ske en dag.

 

“P O E T E N”

Den skønne lille ikoniske sofa “Poeten”, designet af Finn Juhl er fra 1941. For ganske nylig valgte House of Finn Juhl at iklæde Poeten i lammeskind, og jeg ved ikke med dig, men hold nu op hvor jeg synes den er blevet… hmmm kind of cute 😉

 

“L I T T L E   P E T R A”

Little Petra er også en gammel klassiker, der har været sat ud af spillet et stykke tid, men nu er den relanceret af &Tradition og minsandten om den ikke også er blevet iklædt det flotte lammeskind, den er så fin synes jeg. Little Petra er designet i 1938 af Viggo Boesen og faktisk er den opkaldt efter Viggos svigermor.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    juni 21, 2018 at 21:04

    Ih hvor er jeg også bare vild med “Little Petra”. Den ser simpelthen så blød og smuk ud og man får bare lyst til at sidde i den hele dagen 🙂

Leave a Reply