INTERIØR Produkt og design (Interior design) RUM OG INDRETNING Uncategorized

Det har jeg altid ønsket mig …

Jeg har altid ønsket mig et vitrineskab, jeg ved ikke rigtig hvorfor det blot er blevet ved ønsket, hvorfor jeg aldrig har investeret i et? Pt. har jeg nok bare ikke rigtig plads til det.

Vitrinen er for mig oplagt i køkkenet eller i spisestuen, og jeg har så meget fin porcelæn, smukke glas og lækker keramik, som jeg egentlig synes er så synd at gemme væk i mine køkkenskuffer. Jeg ville fylde alle min yndlingsting i skabet. Vitrinen er nu også lige så fin i en stue, evt. med bøger, nips og skulpturer, eller i soveværelset til sengelinned.

Lindbjerg Design laver nogle af de smukkeste skabe synes jeg.

Væghængt vitrine i en smuk bordeaux farve. Sofabordet er også fra Lindebjerg Design, stagen er fra &Tradition, sofa fra Normann Cph, kunstprint af Kristina Krogh, urtepotteskuler fra Skagerak og lågkrukke fra Lyngby Porcelæn.

Væghængt skab fra Lindebjerg Design, spejl fra Gubi, Snurretop fra Kristina Dam og bordlampe fra Frandsen Lighting

Black Oak skab fra Lindebjerg Design, kunstprint fra The Poster Club og bord fra Eberhart Furnitrure

Smukt bordeaux skab fra Lindebjerg Design, 7’er stol af Fritz Hansen, stor terrakotta potteskjuler fra Skagerak 

Det har jeg altid ønsket mig …
Artikel
Det har jeg altid ønsket mig …
Beskrivelse
Jeg har altid ønsket mig et vitrineskab, jeg ved ikke rigtig hvorfor det blot er blevet ved ønsket, hvorfor jeg aldrig har investeret i et? Pt. har jeg nok bare
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply