INTERIØR Produkt og design (Interior design)

De nye stigereoler

UNDSKYLD

-Jeg forstår du blev spammet i går med mails fra mig… Min blog blev hacket og inden jeg nåede at få smidt dem af fik de lige lavet en 15-20 blogindlæg… damn de er hurtigere end jeg, til gengæld må jeg indrømme, at jeg finder mine indlæg lidt mere spændende, altså hvis jeg selv skal sige det. MEN ALTSÅ jeg beklager ubelejligheden og håber, at du stadig har mod og lyst til at følge mig

Reolen har helt klart fået et come back! Store reoler, stigereoler fulde af bøger og nips. Reolerne giver med alt dit indhold masser af personlighed, og er ret så dekorativ. Du må gerne fylde på med bøger, men også gerne holde hele hylder fri til stakke af magasiner, og halve hylder til vaser, dimser, kunst og den slags. Jeg elsker at gå på jagt i folks reoler, det siger meget om dem, der bor i hjemmet.

I takt med reolens come back, bliver der naturligvis lanceret masser af nye reoler, og i dag kigger jeg lidt på super lækre fortolkninger af den klassiske stigereol.


MA/U STUDIO

Grafisk og super minimalistisk fortolkning af den klassiske stigereol fra MA/U STUDIO. Jeg er personligt ret forelsket i reolsystemet her som på trods af, at jeg lige har indledt indlægget her med at lægge op til, at man skal fylde sin reol med nips og bøger, gerne vil appellere til at holde sig lidt i skindet med denne reol. Hvorfor… jo fordi tjek lige, hvor fine asymetriske linjer reolens bagerste afstivere danner. Det er så grafisk og flot, og det vil næsten være synd at skjule. Reolen hedder R.I.G. som betyder Rudimentary Interior Geometry – frit oversat, med andre ord gør R.I.G. Modules brug af et minimum.


FERM LIVING

Ferm Living har designet Punctual og den er simpelthen så lækker. Både pga. af dens enkelthed og perforerede hylder, men også fordi den fås i de lækreste farver. Personligt har jeg et crush på den pudderfarvede.

Reolen kan du blive ved at bygge på gennem årene, og du kan også vælge at bygge den som en lav åben skænk. Kig forbi FERM LIVING og find din farvefavorit. 


MUUTO

COMPILE SHELVING SYSTEM fra Muuto er også temmelig fin. Alle hylder har en bagkant, hvilket er ret funktionelt, men også dekorativt. Reolen kan også sammensættes efter behov, og du kan skabe lavere modeller.


VIVLIO

Sidst men bestemt ikke mindst, det prisvindende reol system VIVLIO fra Skagerak. Det er nok den mest innovative reol jeg har set. Reolen til den kreative som kan mikses med forskelligt farvede hylder hvis det ønskes. Reolen kan stables i så mange variationer og agere både stort reolsystem, skænk, barbord m.m. Det smarte ved hylderne er, at de også har bagkant, og kan vendes, så kanten vender ud mod rummet og skjuler rod. Jeg er vild med den!

De nye stigereoler
Artikel
De nye stigereoler
Beskrivelse
UNDSKYLD -Jeg forstår du blev spammet i går med mails fra mig... Min blog blev hacket og inden jeg nåede at få smidt dem af fik de
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply