D.I.Y. VÆRD AT BESØGE

Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph – Vi du også prøve?

(for English scroll down)
Onsdag i sidste uge troppede jeg op til et fint arrangement hos Royal Copenhagen. Jeg skulle på malerskole! Iført min mest blå sweater og med lidt sommerfugle i maven, trådte jeg ind i Royal Copenhagens flagship store på strøget. På 2. sal blev vi budt på kaffe og og crossaint, vi miglede og sludrede med hinanden inden vi satte os ved det enormt lange bord, som var dækket op med rå umalede tallerkner, malerpensler og maling.

Jeg har mange gange prøvet at efterligne det musselmalede mønster med kuglepen, når jeg har siddet tegnet for mig selv f.eks. i de lange timer på skolebænken. -Men at sidde her, i de her rammer, med en ægte Royal Cph. tallerken i hånden, den rigtige blå royale maling på en tallerken og flere forskellige pensler – ja det er altså ret nervepirrende.
Vi var hjulpet på vej med stiplede blyantslinjer på tallerknen, og vi fik en instruktion af de dygtige “rigtige” Musselmalere (se video nederst i indlægget) På trods af dette må jeg indrømme, at jeg rystede en del på hånden. Det var møg svært. Vi malede to tallerkner, og det var jeg rigtig glad for, for da vi nåede til nr. to tallerken ramte roen mig. Jeg nød i den grad at fordybe mig over min tallerken, jeg glemte at tale (det sker stort set aldrig) og jeg oplevede en sand misundelse over det her erhverv, jeg vil også være Mussel maler! Jeg slappede simpelthen sådan af, jeg tænkte ikke på noget som helst, det var ekstremt afstressende. Du kan ikke være stresset eller skynde dig når du sidder med det her, det er altså ret fedt.

Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph - Vi du også prøve?

Du kan også prøve…..

Kunne du også godt tænke dig at forsøge kunsten som Musselmaler, så kan du tilmelde dig Royal Copenhagens maler skole her. Det koster 300 kr. og varer halvanden time – en genial måde at tilbringe en eftermiddag med dine veninder på. Eller hvad med polterabend? cool idé ikk?

English:
Last Wednesday I attended a nice event at Royal Copenhagen. I was at painting school – Mussel painting school.

I’ve tried to imitate the Blue Fluted pattern with pen many times when I’ve been drawing for myself. – But sitting here , in these settings, with a real Royal Cph. plate in my hand , the right royal blue paint on a plate and several brushes on the table – it was pretty nerve-wracking.
We were, thank God, helped by dotted pencil lines on the plate, and we were instructed by talented “real” Mussel painters (see video above) In spite of this, I must admit, that my hands were shaking. We painted two plates, and I was really happy about this, because when we reached number two plate, the calmness hit me. I enjoyed so much to become absorbed with my drawing, I forgot to talk (this happens very rarely) and I experienced a true envy of this profession! It was very difficult but very relaxing. A pretty cool experience.

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/TGHAkrruCQA” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/9Tr3pntnfwQ” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

You can also try …..

Would you also like you to try to paint at Royal Copenhagen? You can join the Royal Copenhagen painting school here.. It costs DKK 300 and lasts one and a half hour – a brilliant way to spend an afternoon with your girlfriends. Or how about the bachelor party? cool idea, right?

Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph – Vi du også prøve?
Artikel
Se mig…. jeg maler mussel hos Royal Cph – Vi du også prøve?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply