Ceramics D.I.Y.

Unikke vaser

Se lige disse smukke vaser af ler, hvor håndværk og natur mødes. Leret tager form under vægten af en sten.

Hver vase er underskrevet og nummereret, og kommer med stenen, som formede dem. De er designet af Martin Azua og produceret i samarbejde med keramiker Marc Vidal ved Costa Brava i Catalonien.

Vaserne er dog lavet i et meget porøst keramisk materiale, som tillader vand at filtrere. De er derfor ikke tænkt til blomster, men til at stå som et stykke kunsthåndværk, hvor natur/landskab i form af en sten møder leret i den fase, hvor den er plastisk. Det hele med henblik på at skabe en unik vase.

 

Unikke vaser

 

De kan købes her.

Når nu vi er ved emnet sten, så bliver vi nødt til at introducere disse fine illustrationer. Det er tyske Spielkkind, der står bag de sjove tegninger af dyr, hvor hovedet er en sten, og det er schweiziske Christof Stueckelberger, der har skabt de smilende stenansigter.

Unikke vaser

 

Spielkkind sælger sine tegninger som magneter her. Stueckelberger kan du følge på instagram her. Begge ret inspirerende.

Unikke vaser
Artikel
Unikke vaser
Beskrivelse
Se lige disse smukke vaser af ler, hvor håndværk og natur mødes. Leret tager form under vægten af en sten. Hver vase er underskrevet og nummereret
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nadia Kaplan
    september 19, 2015 at 20:17

    Det var da nogen utrolig smukke og unikke vaser 🙂
    – er helt vild med ‘stendetaljen’.

Leave a Reply