Ceramics Kunst Produkt og design (Interior design)

Elementer på væggen

Jeg er kæmpe fortaler for, at man skal bruge sin vægge på udsmykning. Om det så er kunstprint, store malerier, spejle, farve på væggen eller andet, så synes jeg bare, at man skal gå i gang. Spændende vægge giver dig noget at kigge på og nyde hver dag, det giver din bolig særpræg og personlighed, særligt hvis du helt selv har kurateret dine værker.

Jeg skriver stort set hver dag om kunstprint her på bloggen, netop fordi jeg brænder så meget for det personlige hjem og kunst i alle dets afskygninger. I dag kigger jeg lidt nærmere på elementer til væggen, som ikke puttes i glas og ramme.

Først skal vi tage et kig på Wulffwinding.com  – to kreative kvinder, som laver smukke kunstneriske elementer til væggen. De leger med materialer, overflader og form på en æstetisk og arkitektonisk måde… jeg er meget vild med dem…

Er du ligesom jeg vild med Wulffwinding, så kan du se mere her


For nogle år siden mødte jeg Clib Klap på en messe, og jeg blev ret forelskede i deres keramik værker til væggen. Det var både form og glasur som tiltrak mig. De her små væghængte keramik værker er smukke sammen med din kunst på væggen, men også alene på en mindre væg.

Jeg ville ønske jeg kunne vise nogle billeder, så du kunne se værkerne i en kontekst, det kan være lidt svært at forestille sig med dette billede. De er simpelthen så fine! Se mere smuk keramik fra Clib Klap her


Det danske firma Mojoo, som jeg primært kender via deres smukke farve-lækre bakker og æsker, lancerede i slutningen af 2016 disse smukke vægophæng i tre størrelser.

Stardust hedder de, men de minder mig nu mest om smukke søpindsvin i messing. De er magiske på væggen!

Stardust er magiske på væggen – Se mere fra Mojoo her

 

Elementer på væggen
Artikel
Elementer på væggen
Beskrivelse
Jeg er kæmpe fortaler for, at man skal bruge sin vægge på udsmykning. Om det så er kunstprint, store malerier, spejle, farve på væggen eller andet, så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply