Kontoret (Office)

Design lækre skriveborde i alle prisklasser

Jeg har netop skrevet en artikel eksklusivt til Blogmag SHE.  Lige nu kan du læse og se en bunke virkelig fede skriveborde i alle prisklasser.

Faktisk fandt jeg mit eget drømmeskrivebord, da jeg skrev artiklen… kan du gætte hvilket? (bonusinfo: det skal være smalt, må ikke fylde for meget og være stilrent…..) Tjek artiklen og se alle bordene samt priser og forhandlere her: Blogmag.dk/she/design-laekre-skriveborde

SNEAKPEAK

Design lækre skriveborde i alle prisklasser

 

I have just written an article for the online magazine Blogmag SHE Here you will find the coolest desks in all price ranges, as well as link and prices. Come and fine your new desktop! I found mine when I wrote the article, can you guess which?

Design lækre skriveborde i alle prisklasser
Artikel
Design lækre skriveborde i alle prisklasser
Beskrivelse
Jeg har netop skrevet en artikel eksklusivt til Blogmag SHE.  Lige nu kan du læse og se en bunke virkelig fede skriveborde i alle prisklasser. Faktisk fandt jeg mit
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply