GAVEGUDEN INTERIØR Kontoret (Office) Køkkenet (Kitchen) Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design)

Lidt fra Malenes ønskeseddel

Indlægget er lavet i samarbejde med Trip Trap – Produkterne er nøje udvalgt af mig, og er ting jeg ønsker mig.
(så må man bare håbe at familien læser med på bloggen i dag:-)

For nylig besøgte jeg Trip Traps showroom og butik. Har du været forbi butikken på Indiakaj 2 i Kbh? Hvis ikke så skal du altså kigge ind næste gang, du kører forbi. Det hyggelige Trip Trap hus er virkelig en lækker fornøjelse at træde ind i. Jeg var så positivt overrasket og fik helt lyst til at sætte mig ned og hænge ud i det meget nordiske og inspirerende univers. Udover at jeg havde lyst til at blive, så fik jeg også lyst til at gå med hele butikken pakket ned i poser. Jeg forelskede mig i et hav af ting, og jeg håber min familie læser med på bloggen, for jeg ville blive overordentlig glad, hvis der lå nogle gaver herfra under mit juletræ i år.

Lidt fra Malenes ønskeseddel

Jeg ved ikke, hvad der sker med mig i år, men jeg er begyndt at samle på tekander. Jeg har købt – jeg tør næsten ikke skrive det – 4 tekander i år, og nu er jeg så også faldet for denne smukke kande. Jeg bliver nødt til at invitere til et absurd stort te-party, hvis det her forsætter 🙂 Nordic Tekande fra Trip Trap kan købes her

Lidt fra Malenes ønskeseddel

En have fuld af levende lys er smuk året rundt. Jeg er fuldstændig solgt i den her lækre olielampe PULLERT – Se mere her

Lidt fra Malenes ønskeseddel

Det er pinligt for mig at indrømme, at jeg har to metalkroge hængende til mine viskestykker … Jep du læste rigtigt – I’m not perfect. Jeg har to af de der kroge, som man også hænger i loftet til lamper skruet ind i min væg – Se det er pinligt, fordi jeg blogger om design hver dag, og så har jeg så primitiv en løsning i mit eget hjem. Det kan jeg altså godt gøre bedre! Den her er smart, for det gør nemlig ikke noget, hvis viskestykket har mistet sin strop. HANG IT niver fat om viskestykkerne. Se mere her

Lidt fra Malenes ønskeseddel

Nu hvor jeg er i gang med at afsløre, at jeg ikke er perfekt, kan jeg ligeså godt krybe helt til korset. Jeg har brug for organisering på skrivebordet. Bunkerne tårner sig op, og den her skønhed kunne være en god hjælp, selvom der pt nok skulle 5 til af slagsen, men man skal jo starte et sted ikk? Dania brevbakke kan købes her

Lidt fra Malenes ønskeseddel

Lækre Georg her, vil jeg gerne have læner sig op ad væggen i mit soveværelse. Genial og pladsbesparende! Se mere her

Lidt fra Malenes ønskeseddel

OMG… mens jeg skriver dette, er det lige gået op for mig, at jeg er en big time samler (præcis som min mor, hvilket jeg havde forsvoret jeg aldrig ville blive) Jeg har sådan ca. 8 skærebræt (gad godt den der abe-emoji, der holder sig for øjnene lige nu). Det her Soft Board er jo perfekt til tapas og ost, så smukt, så meget MIG.

Lidt fra Malenes ønskeseddel

En kagerulle, en rigtig pæn en af slagsen. Jeg har en kagerulle, og den er lige præcis 10 år gammel og af eller anden grund er der grøn maling på den … spørg ikke hvor det kommer fra. Tror det er på tide, at den bliver udskiftet! Dania Kageulle 299,95 lige her

 


Opgradering af julekassen


 

Lidt fra Malenes ønskeseddel

Julekassen kunne godt trænge til en opgradering, og jeg har faktisk allerede købt lidt af det her smukke julepynt. Jeg er blevet ret glad for dem, og jeg drømmer om at dække et julebord med de fine træer stående som en løber langs midten af bordet. De fine ophæng ville jeg gerne binde om servietterne. Julepynt fra Trip Trap her


 

Indlægget er lavet i samarbejde med Trip Trap – Produkterne er nøje udvalgt af mig.

Lidt fra Malenes ønskeseddel
Artikel
Lidt fra Malenes ønskeseddel
Beskrivelse
Indlægget er lavet i samarbejde med Trip Trap - Produkterne er nøje udvalgt af mig, og er ting jeg ønsker mig. (så må man bare håbe at familien
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply