Borde (Tables) Produkt og design (Interior design)

Lad os tilbringe lidt mere tid sammen…

Indlægget er lavet som en del af mit samarbejde med Skagerak. Ord og valg af emne er af mig.

Overskriften på indlægget her er essensen af et nyt smukt design hos Skagerak – det er faktisk ikke ikke kun et nyt design men en lille serie af et utrolig smukt spisebord og en lige så smuk og meget komfortabel stol – serien hedder Hven og hele historien bag får du efter disse ord fra Skageraks Designchef Ditte Buus Nielsen

“When you invite your friends over for dinner for example, you want to make sure they sit comfortably, that there is enough space for everyone, and that your house seems welcoming. The new Hven Series ensures all these things.”

Det er ikke mange kilometer der adskiller Danmark og Sverige, kun et smalt bælte af vand. Lige et sted midt imellem sådan ca. ligger Hven, en ø som jeg faktisk er sejlet en del omkring, og har besøgt som barn, da jeg sejlede med på min onkels fiskekutter i sommerferien. Hven var engang dansk, men for mere end 350 år siden blev den altså svensk. I dag er øen en lille kulturel perle, der forbinder danskerne og svenskerne på tværs af vandet. Lige som øen Hven har den nye serie fra Skagerak til formål at bringe os mennesker tættere og oftere sammen, og deraf navnet.  –og nårhhh ja, så er det faktisk en svensker, der i samarbejde med danske Skagerak står bag det smukke bord og de tilhørende stole, han hedder forresten Anton Björsing.

Personligt er jeg vild med historien, tankerne bag og ja så elsker jeg selv at have gæster omkring mit bord hjemme hos mig. Bordet her er så enkelt og smukt. Jeg er særligt vild med bordets skulpturelle lette stel og den bløde lyse farve. Træet er FSC-certified egetræ, meget smukt bearbejdet kan man se.

Stolen har armlæn og det er så rart, så er man nemlig sikker på, at man bliver siddende lidt længere omkring bordet. Hven stolen har et  meget skandinavisk og stilsikkert udtryk, den skal nok gå hen og blive en klassiker mon ikke! Hven stolen fås i lys egetræ, blå og lys grå.

Se mere hos skagerak.dk

 

Lad os tilbringe lidt mere tid sammen…
Artikel
Lad os tilbringe lidt mere tid sammen…
Beskrivelse
Indlægget er lavet som en del af mit samarbejde med Skagerak. Ord og valg af emne er af mig. Overskriften på indlægget her er essensen af et nyt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply