DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Rockhånd – Dagense Poster

Jens Johansen står bag dagens poster. Til dagligt læser han arkitektur i Århus. Skæg illustration med masser af skønne personligheder og detaljer. Udover “Rockhånden” her findes der også en “hippiehånd” og begge fås med hvid baggrund og med brunt pakkepapir som baggrund. Tjek dem alle i det skønne online galleri Pappenheimer/Jens_Johansen Besøg Pappenheimers shop og se alle de kunstnere de har i hus! Rockhånd - Dagense Poster The Danish artist Jens Johansen has made this fun illustration “Rock Hand”. Funny personalities and many fine details. He has also made ​​”The Hippie Hand” and both are available with a white or brown background! Visit The danish online gallery PAPPENHEIMER to se them all

Rockhånd – Dagense Poster
Artikel
Rockhånd – Dagense Poster
Beskrivelse
Jens Johansen står bag dagens poster. Til dagligt læser han arkitektur i Århus. Skæg illustration med masser af skønne personligheder og detaljer. Udover "Rockhånden" her
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply