DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Fotokunst: Vouge #3

Jeg har gang i en TEMA-uge her under mit daglige indslag ‘Dagens Poster’ – Jeg har plukket ikoniske foto fra Vouge gennem tiden. Fotos der er samlet i en lækker kollektion af  limited edition plakater.

Dagens valgte plakat fra Vouge-serien er så skøn synes jeg. Den minder mig om en billedeserie, som jeg har liggende fra min farmors ungdom. Min farmor var nemlig lillesøster til berømte Else Jacobsen, den første kvindelige danske svømmer med verdensrekorder… jep det er jeg ret stolt og nej… jeg har ikke arvet noget talent her, just saying.
Min farmor havde 8 søstre, så vidt jeg husker og en bror (omg). De elskede vandet og voksede op i næreheden af Bellevue og her har de altså taget de skønneste billeder, som minder meget om dette pragtfulde foto ‘Bather II’ af George Hoyningen-Huene

 ‘Bather II’ af George Hoyningen-Huene kan købes her

Fotokunst: Vouge #3
Artikel
Fotokunst: Vouge #3
Beskrivelse
Jeg har gang i en TEMA-uge her under mit daglige indslag 'Dagens Poster' - Jeg har plukket ikoniske foto fra Vouge gennem tiden. Fotos der er samlet i en læ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply