RUM OG INDRETNING

Klar til at male dine vægge?

 

T E M A
– Maling –

R O S A
N U D E
L Y S E R Ø D

Er du klar til at male dine vægge og tør du male dem i den rosa farveskala? Jeg er vild med det… fuldstændig ellevild, jeg får nok ikke lov til at kaste mig ud i at male i den smukke farveskala, jeg tror ikke min kæreste er lige så ellevild, men jg har dog afprøvet den for et par år siden, da jeg var alene og malede hele mit soveværelse tone-i-tone i nøjagtig denne farveskala. Så nu giver jeg inspirationen videre til dig… tør du?

Billederne i indlægget her er fra malerfirmaet LADY’s blog, og det er heldigt, for så kan jeg forære dig farvekoderne. Billedet herover er et elegant rum. Den bagerste stue er malet med farven:  LADY 20047 Blushing Peach. Den varme beige-nuance i det første rum hedder 10966 Almond Beige.

Det sidste nye er, at du skal male døre og paneler med. Det er modigt, rigtig modigt, men resultatet er ekstremt lækkert og super gennemført. Rummet på billeder herover er malet med LADY Pure Color i farven 20046 Savanna Sunset. Panelvæggen i spisestuen er malet med LADY Supreme Finish matt i farven 10580 Soft Skin

Roligt og delikat soveværelset malet med LADY Pure Color i 20046 Savanna Sunset. Man ser det næsten ikke, men det høje skønne panel er malet med LADY Supreme Finish matt i en anden tone: 10580 Soft Skin

Lady’s Minerals maling har jeg brugt et par gange i mit tidligere hjem. Minerals malingen giver en fantastisk struktur på væggen og efterlader den med en mat og kalket overflade. Denne overflade er meget populær i boligen. Her er malet med Lady Minerals 20047 Blushing Peach

Den flotte repos står snorlige og så flot med den smukke farve på både væg og døre. Farven hedder 20054 Silky Pink. og både dør, lister og vægge er malet med LADY Supreme Finish halvblank. Den anden væg ser hvid ud, men den er puderrosa og hedder: 2588 Myk.

To rum med tydelig nuance forskel, men stadig fra samme skala. Suppler med lidt interiør i samme farver og så har du altså nogle meget delikate og harmoniske rum. Farvesammensætningen herover er næsten lige så lækker som en sorbet dessert. Soveværelser er malet med  LADY Balance i farven 10580 Soft Skin mens den nærmeste væg er malett i farven 2856 Warm Blush.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sophie Sukhi
    juli 3, 2018 at 20:36

    Jeg elsker inspirationen af de forskellige lyserøde farvenuancer, det er simpelthen så skønt at se farverne i forskellige indretningssituationer 🙂

Leave a Reply