Kunst RUM OG INDRETNING

Indretning med kunst, farver og personlighed!

Kunst er et ‘must’ i boligen

For 9 år siden startede jeg med at lave et fast dagligt fast indlæg her på bloggen – Indlægget hed ‘Dagens Poster’ og det blev vildt populært. Hver dag inspirerede jeg jer læsere til kunstkøb, man kunne købe for rimelige penge. Mit faste daglige indlæg gav mig gennem årene rollen som: The-go-to-place’ når man skulle finde kunstprint til sine vægge. Det er svært at forestille sig, men da jeg startede for 9 år siden med ‘Dagens Poster’, var kunstprint slet ikke så tilgængelige som de er i dag og der var ikke særlig mange webshops der solgte kunstprint. Dengang kunne det faktisk være noget af en udfordring at levere et indlæg hver dag, af kunstprint som var tilgængelige i pris, på nettet og så samtidig noget der var flot, sjovt, lækkert, frækt, provokerende, imponerende, involverende, smukt…. ja alt det som man nu ønsker i kunst – i dag er der tonsvis. 

 

 

‘Dagens Poster’ blev et kæmpe hit, og jeg mener, at jeg blev ved med mit daglige indlæg i 5 år. Jeg er datter af en kunstner, så kunst har altid fyldt meget i mit barndomshjem. Vores hjem var som et galleri. Der var malerier og kunstplakater fra gulv til loft, selv på badeværelset. Jeg fandt gennem årene ud af, at jeg har et godt øje for at placere kunst i indretning, og jeg er rigtig god til at sammensætte billedvægge. Dette fandt mine læsere også hurtigt ud af, særligt da mit hjem og min meget populære billedvæg landede i diverse boligmagasiner. Jeg begyndte at få forspørgsler på indretninger og flere ønskede at jeg skabt billedvægge til dem, ud fra deres stil og smag. I dag har jeg ved siden af mit arbejde som stylist mange forskellige typer indretningsopgaver og det er virkelig opgaver jeg elsker at lave, selv efter så mange år.

Jeg har vundet 2 awards for bedste service på platformene HOUZZ, både i 2019 og 2020 – hvis du vil vide hvad mine kunder siger om mit arbejde kan læse anbefalinger her:

Anbefalinger

I dag laver jeg masser af indretningsrådgivninger privat og jeg laver også billedvægge. Jeg samarbejder med en masse fede kunstprint-gallerier, og små kunstnere hvilket også gør at man får 20% rabat på kunstprint og rammer, hvis mig til at hjælpe sig med at lave sin billevæg. På den måde kan man altså hyre mig til at finde kunstprint til sit hjem, sommerhus eller kolonihave. Jeg finder kunst der matcher dig, din indretning, dine ønsker og dit budget. Du får et visuelt oplæg og links til køb, sammen med rabatkoder så du kan gøre en god handel. 

Du kan skrive en sms til mig: 51605222 hvis du vil høre mere 🙂 

 

 

Kunst på væggene giver boligen så meget personlighed, og det er det vi gerne vil have ikke? et hjem der er vores eget og ikke ligner noget der er klippet ud af et katalog. Kunst kan være med til at skabe den røde tråd gennem hele hjemmet, hvis man får tænkt sig godt om i fohold til valg af farver og udtryk. Jeg kunne slet ikke forestille mig mit hjem uden mine kunstprint 🙂

 

 

Sådan arbejder jeg

Hvis jeg skal lave Indretningsrådgivning i dit hjem, så kræver det ikke meget forarbejde – Det fungerer således:

 • Inden jeg kommer på besøg hos dig, har du samlet lidt billeder sammen fra magasiner eller nettet som indikerer dit ønske om stil, farveretning og stemning.
 • Når jeg kommer ud til dig, gennemgår vi dit hjem. Du fortæller om dine udfordringer, ønsker, tanker og drømme (bare drøm stort og ud af boksen 🙂 )
 • Vi sætter os sammen og kigger på dine billeder og taler om løsninger. 
 • Vi går gennem rummene igen, et af gangen og jeg kommer med løsninger, idéer og råd til alt fra farver, kunst, belysning, gardiner, gulvtæpper, møbelvalg og møbelplaceringer.
 • Jeg er hos dig i ca. to timer, og når jeg går derfra, har du noteret en handlingsplan som vi sammen har udformet. 
 • Dagen efter modtager du en linkliste med links til de ting vi har talt om at du kan købe. 
 • Efterfølgende er du velkommen til at sende sms, hvis du har spørgsmål gennem processen. 

Mange af mine kunder har booket mig flere gange, typisk hvis de er flyttet eller skal udvide deres bolig. Jeg kan også hjælpe med udendørsområder og jeg er også ekspert i at indrette hyggelige sommerhuse. Send sms hvis du vil vide mere om priser: tlf.: 5160 5222 – du kan læse anbefalinger for nogle kunder her

 

Hvis du ønsker, at jeg skal finde kunst til din bolig eller lave en smuk billedvæg så foregår det sådan her: 

 • Du sender mig billeder af dit hjem, så jeg kan se din stil og farveretning. 
 • Du skriver lidt om hvilken type kunst du ønsker dig (fotokunst, abstrakt, grafisk, farverigt osv.)
 • Du fortæller mig dit budget. 
 • Hvis det er en billevaeg, som jeg skal sammensætte for dig, så skal jeg have opmålning af den væg billederne skal hænge på.
 • Hvis det er kunstprint der skal ind i boligen flere steder (altså ikke en sammensat billedvæg), så sender du mig billeder af hele boligen, så jeg kan se hvor de gode placeringer kunne være, og hvilke farver jeg skal tage udgangspunkt i.
 • Jeg laver et oplæg som jeg sender til dig, sammen med en link-liste og rabatkoder til køb 🙂 

Denne billedvæg er lavet til et par, som gerne ville have farver ind i boligen. Begge holder de af fotokunst, men de havde svært ved at mikse det med andre former for kunst. Han er glad for basketball, hun for museums-lignende plakater, og så kunne de godt ønske sig lidt ‘kant’ – noget der gjorde det hele lidt uhøjtideligt og cool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Louise Maigatter
  juni 12, 2020 at 14:54

  Hej Malene!

  Hvor er dit indlæg super inspirerende, både grundet din viden omkring indretning, men også alle dine fine billeder!
  Som du selv beskriver i dit indlæg er der et væld af plakater derude, og der støder nye designer ofte ind i en problematik i forhold til at de store giganter har overtaget – derfor ville jeg præsentere dig for min egen plakat virksomhed, som jeg netop synes passer til hvad du skriver, noget man kan betale sig fra, og noget der giver blikfang.

  Mine plakater bliver designet i et skandinavisk design med et abstrakt twist, som både er inspireret af den menneskelige krop, samt naturens og dens mange implicitte motiver. Så hvis du på noget tidpunkt skal lave endnu et dagens motiv, håber jeg at du vil tage mine motiver i betragtning!

  Mange hilsner Louise Maigatter,
  Ejer og designer hos MAIGATTER

  http://maigatter.dk

Leave a Reply