DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Kbnhvn – Dagens Poster

Visse Vasse lancerede sine illustrationer for første gang i december ’12 i forbindelse med julebazaren på Skabelonloftet i København. Det var også her jeg først så hendes print. Visse Vasse er inspireret af Bauhaus perioden og med farver som skaber referencer til den tid. Selvom de er meget grafiske, så er der en blødhed som jeg synes er ret fin, og som helt klart forstærkes af de douchede farver. En anden detalje som jeg synes er fed ,er titlerne, som er forkortet til det minimale, og alligevel er man ikke i tvivl om hvad der skal stå, fordi plakaterne er så godt illustreret.

Visse Vasse havde stor succes med sine print på julebazaren, og det resulterede i, at hun for et par måneder siden kunne åbne sin webshop. 

Kbnhvn hedder Dagens Poster og den kan købes lige her: vissevasse.myshopify.coKbnhvn - Dagens Poster

Visse Vasse launched her illustrations for the first time in December ’12 during the Christmas Bazaar at Skabelonloftet in Copenhagen.The style is retro and Bauhas and the colors creates strong references to that periode. Although the posters are very graphic, there’s a softness about the artwork, which I think is so fine.

Visse Vasse had great success with her prints on the Christmas Bazaar and that resulted in a webshop which she just oppened a few month ago.

‘Kbnhvn’ is the name of Today’s Poster and it can be purchased right here: vissevasse.myshopify.com

Kbnhvn – Dagens Poster
Artikel
Kbnhvn – Dagens Poster
Beskrivelse
Visse Vasse lancerede sine illustrationer for første gang i december '12 i forbindelse med julebazaren på Skabelonloftet i København. Det var også her jeg først så hendes
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply