DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Cloise Noir – Dagens poster

Den franske illustrator Christophe louis Quibe laver tegninger lavet ud af én sammenhængende streg. Den er enkel og fin, og et smukt grafisk eksempel på Paul Klee’s citat “A drawing is simply a line going for a walk”.

Cloise Noir - Dagens poster

Kunstprintet kan købes hos Society6.

Cloise Noir - Dagens poster

DIY

Christophe louis Quibe‘s streg minder mig om blindtegning, hvor man ikke må løfte blyanten fra papiret, og heller ikke se på papiret mens man tegner. Det giver som regel nogle tegninger, hvor man har fanget noget karakterisktisk ved det, man har iagttaget. Det er faktisk en rigtig interessant tegneøvelse. Hvis du er frisk på at prøve selv, kan du fx tegne din hånd ved at fæstne dit øje på motivet, mens du lader blyanten følge øjet uden at kigge ned på papiret imens, eller tegne dit barn ud fra samme princip. Tegneøvelsen er fra Kimon Nicolaides bog “Tegn på den naturlige måde”.

 

Cloise Noir – Dagens poster
Artikel
Cloise Noir – Dagens poster
Beskrivelse
Den franske illustrator Christophe louis Quibe laver tegninger lavet ud af én sammenhængende streg. Den er enkel og fin, og et smukt grafisk eksempel på Paul Klee's citat "
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply