KIDS

Skønne børneværelser

Jeg har fokuseret på børneværelser denne uge, efter ønske fra nogle af mine dejlige Facebook venner. Her kommer lidt indretnings inspiration til både piger og drenge. På nogle af disse skønne værelser kan I se hvordan man fx. udnytter skrå vægge ved at integrere en seng i skunken, opbevaringsløsninger i form af køkkenmoduler, udnyttelse af den der umøbleringsbare vinduesplads hvor radiatoren fylder og meget mere. Håber i kan bruge inspirationen, nyd jeres søndag.

Kh.

Malene

Skønne børneværelser

Skønt retro dele-værelse. En køjeseng er en rigtig god måde at spare plads på og udnytte højden i rummet frem for gulvarealet. Og så er det så hyggeligt, særligt med gardiner og puder som her.

Skønne børneværelser

På dette dele-værelse har man skabt hotel stemning ved at placere de to senge side om side og kommoden til deling som natbord.

Skønne børneværelser

Endnu et godt eksempel på at udnytte pladsen. Et langt skrivebord over radiatoren, en plads der ellers kan være en udfordring at få udnyttet ordentligt. Ved at udnytte rummets bredde med hele bordpladen, får man masser af opmagasinering på bordet og under bordet. Bemærk kufferten til venstre som jeg nævnte i fredags, det er et effektivt og dekorativt opbevaringsmøbel.

Skønne børneværelser

Med dette værelse, måtte jeg bare vise jer, hvor fedt det kan se ud at male en hel væg med tavlelak. Hvem gad ikke godt være venner med en, hvis mor lader ungerne tegne på væggen? Hvis man kaster sig ud i dette, skal man passe på med for mange farver og møbler i rummet, da det godt kan give et dunkelt og rodet indtryk.

Skønne børneværelser

Optimal udnyttelse af et rum. Her deler mor og datter værelse. En reol deler rummet. Mors seng er hævet og bygget ovenpå køkkenelementer, en rigtig smart løsning da det giver nogle rummelige skuffer under sengen. Hyggelig sovekrog til mor, og lækkert børneværelse til datteren, der ikke ser ud til at mangle plads. Gulvet er malet med halvblank hvid gulvmaling, for at skabe ro og bringe noget af dagslyset ind til mors krog. Jeg er vild med, hvordan de har givet den gas med tapeter i forskellige mønstre, det ser skønt ud.

Skønne børneværelser

Her vil jeg vise jer hvor flot man kan udnytte de skrå vægge og bygge en seng ind i skunken. Der er endda blevet plads til skuffer under sengen. det hele ser så integreret ud, at man skulle tro at huset var ‘født’ med det.

Skønne børneværelser

Et lille men meget hyggeligt og roligt børneværelse holdt i naturfarver. Det er så smukt.

Skønne børneværelser

Sødt vintage værelse til en lille fin dame. Et gammelt vitrineskab giver plads til tøj og anden opbevaring, og så giver det den helt rette vintage stemning. Her har man også hævet sengen op på to skuffemoduler. Det er en genial løsning, og jeg vil vædde med, at pigen her føler sig som den lille prinsesse på ærten, hver gang hun klatre i seng.

English:

I have focused on children’s rooms this week, as requested by some of my wonderful Facebook friends. Here are some interior design inspiration for both girls and boys. In some of these beautiful rooms, you can se how to exploit sloping walls by integrating a bed, you can also se some storage solutions in the form of kitchen elements ect. I hope you can use the inspiration, enjoy your Sunday.

Love from Malene

Source: Pinterest
Skønne børneværelser
Artikel
Skønne børneværelser
Beskrivelse
Jeg har fokuseret på børneværelser denne uge, efter ønske fra nogle af mine dejlige Facebook venner. Her kommer lidt indretnings inspiration til både piger og drenge. På
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  kristiane
  september 11, 2012 at 21:38

  Hejsa, jeg er vildt inspireret af ideen om at bygge en seng ovenpå reoler eller som du har gjort her oven på køkkenelementer. Vi skal i den nærmeste fremtid indrette værelse til en stor pige og en lille dreng. Jeg forestiller mig, at pigen får en junior/voksen seng ovenpå nogle kassereoler, hvor børnenes legetøj kan være i. Børneværelset er nemlig ikke så stort. Men hvordan bygger man selv en seng, og hvordan sikrer man fundamentet, hvis der skal stå reoler under (fortrinsvist i den ene side af sengen)?
  Mvh Kris

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   september 12, 2012 at 12:04

   Hej Kristiane, det er nemlig en super god og funktionel idé. Jeg tror at jeg vil skrive et indlæg om det i den løbet af de næste dag og måske se om jeg kan “strikke” en opskrift sammen. Så alle kan få glæde af det, du er nemlig ikke den første der spørger. Håber at det er okay:-)

   Tak fordi du gølger med, det er jeg rigtig glad for.

   Kh. Malene

 • Reply
  Stina
  juli 2, 2013 at 20:03

  Hej- har tænkt mig at planke ideen med det lange skrivebord i hele rummets bredde, men hvordan bygger man sådan en, så den er kan holde til at den lille klatrer op på den? Og hvor finder man hvid bordplade? Har ikke kunnet finde noget i træ – er man nødt til selv at må man selv male?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 3, 2013 at 22:23

   Hej Stina
   Du kan få hvid træplader/bordplader på mål i fx. Silvan. Jeg ville montere en lægte som har hel væggens bredde og siderne, som pladen kan hvile på. Jeg ville nok også montere et eller to bordben eller nogle god lange hyldknægte, hvis vægge en lang.

   Kh. Malene

 • Reply
  Stina
  juli 4, 2013 at 10:57

  Hej Malene: Tak for det hurtige svar .- men ak – I Silvan og alle de andre byggemarkeder jeg har kigget kan man ikke købe hvide træplader – hvide bordplader, ja – eller træplader – men ikke hvide og i træ.. Desværre!

 • Reply
  Thomas
  juli 5, 2013 at 18:15

  Super god ide med vitrineskabet, den skriver jeg lige i min idebog.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juli 7, 2013 at 18:17

   Glad for at du kunne bruge den Thomas.

   Mvh. malene

Leave a Reply