Vintage Camera Love – Dagens poster(s)

I dag bliver det hele 3 plakater i får fra mig, jeg synes nemlig at disse tre hører sammen. Jeg synes gamle vintage kameraer er smukke, og derfor ville jeg absolut ikke have noget i mod at eje disse tre plakater.

Vintage Camera Love - Dagens poster(s)

Plakaterne er fra Concepcionsstudios

Today you i have 3 posters for you to see. I happen to think that these three belong together. I love old cameras, I think they are beautiful and I would definitely not have anything against owning these three.

Vintage Camera Love – Dagens poster(s)
Artikel
Vintage Camera Love – Dagens poster(s)
Beskrivelse
I dag bliver det hele 3 plakater i får fra mig, jeg synes nemlig at disse tre hører sammen. Jeg synes gamle vintage kameraer er smukke, og derfor
Forfatter
Boligcious

3 Comment

  1. Tak for tippet og ikke mindst en virkelig god og inspirationsrig blog! Jeg har lige nu købt disse plakater! Glæder mig til at få dem hjem og hængt op! Kh http://www.metshion.dk

    • Hej Mette
      Ihh hvor er jeg glad for at du kunne lide dem og at du har købt dem… de er så smukke, jeg håber at du bliver rigtig glad for dem.

      Kh. Malene

  2. […] = 'none'; document.getElementById('singlemouse').style.display = ''; } The Most Scariest Prank Ever?Vintage Camera Love – Dagens poster(s)HTC ONE S GUMMIERTES HARDSKIN HÜLLE IN SCHWARZ, QUBITS RETAIL VERPACKUNG6 x mumbi […]

Leave a Comment

Email (will not be published)