DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Vintage Camera Love – Dagens poster(s)

I dag bliver det hele 3 plakater i får fra mig, jeg synes nemlig at disse tre hører sammen. Jeg synes gamle vintage kameraer er smukke, og derfor ville jeg absolut ikke have noget i mod at eje disse tre plakater.

Vintage Camera Love - Dagens poster(s)

Plakaterne er fra Concepcionsstudios

Today you i have 3 posters for you to see. I happen to think that these three belong together. I love old cameras, I think they are beautiful and I would definitely not have anything against owning these three.

Vintage Camera Love – Dagens poster(s)
Artikel
Vintage Camera Love – Dagens poster(s)
Beskrivelse
I dag bliver det hele 3 plakater i får fra mig, jeg synes nemlig at disse tre hører sammen. Jeg synes gamle vintage kameraer er smukke, og derfor
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply