DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

Resting Feet

Jeg har haft et par uger, hvor jeg har knoklet igennem i mit hus. Total rengøring, været på lossepladsen med masser af gammelt ragelse, malet rum og fået lavet nogle af de ting som jeg har talt om i årevis. Selvom jeg er øm i alle lemmer og har rifter på hænderne og maling i håret, så findes der ikke noget bedre, end at læne sig tilbage og nyde resultatet af sine anstrengelser.

Dagens Poster ‘Resting Feet’ af Julie Pike, er perfekt til sådan som jeg har det lige nu! Jeg er vild med Julie Pikes fotokunst fordi den er så ærlig, rå og nøgen. Der er ikke pyntet på noget, ingen bløde filtre og det gør hendes kunst autentisk.

‘Resting Feet’ kan købes hos Paper Collective.

Resting Feet

 

Resting Feet
Artikel
Resting Feet
Beskrivelse
Jeg har haft et par uger, hvor jeg har knoklet igennem i mit hus. Total rengøring, været på lossepladsen med masser af gammelt ragelse, malet rum og få
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply