Belysning (Lighting) INTERIØR Lookbook Stilleben og andre lækkerier

Mushrooms to your room

I sohome No 16 viser vi artikel med interiør, der tager udgangspunkt i svampe. Det er ‘mushrooms to your room’. Du kan se  artiklen i det digitale interiør- og boligmagasin fremme på side 56 lige herArtikel i Sohome - Svampe

Stelton’s kande Freja fra serien Danish Modern har ikke så meget tilfælles med svampe udover den fine styling. Kanden er en moderne genfortolkning af de klassiske danske stålkander fra 1950’erne. Den står så stolt og flot der mellem mælkekande og sukkerskål, og det svugne flethåndtag i soltørret bast er en elegant kontrast til det blanke materiale. Freja er en smuk kande, der både kan bruges til hverdag og fest. H 25 x B 18 cm (2 L). Køb her

Find links til de andre produkter inde på artiklen i Sohome No 16.

Mushrooms to your room
Artikel
Mushrooms to your room
Beskrivelse
I sohome No 16 viser vi artikel med interiør, der tager udgangspunkt i svampe. Det er 'mushrooms to your room'. Du kan se  artiklen i det digitale interiør-
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Knud
    januar 22, 2020 at 19:53

    Vi Syntes på arbejdet, at det pynter meget, med de mushrooms, det giver en eller anden hygge over frisør salonen. og så er det også bare et super fedt og kreativt design, så kæmpe ros herfra. Nu er jeg bare en gammel og ikke så teknisk mand, men håber at i kan se billederne af, hvor godt de passer i vores salon https://find-frisoer.com/frisoer/new-style-salon/

Leave a Reply