VÆRD AT BESØGE

Anmeldelse af Pop Up restaurant MADBALLADEN i Odense

Anmeldelse af Pop Up restaurant MADBALLADEN i Odense

 

 

 

 

 

 

I onsdags besøgte vi Charlotte fra Rice. Vi havde en dejlig dag hjemme i hendes skønne hus. Jeg har kendt Charlotte ganske kort og været i hendes hjem 2 gange. Man føler sig hjemme hos Charlotte, hun er varm, sød og gæstfri. Sludren gik og vi drak te og spiste Brunsviger (bruner…. det skal man når man er i Odense). Vi besøgte Rice’s Pop up butik i Odense Centrum, en hel butik kun med Rice produkter. Skøn og farverig og umulig at komme ud af uden et par lækre småting i posen.

Herefter spiste vi på Rices Pop up restaurant Madballaden. Madballade ligge placeret i forbindelse med Rices hovedkontor, med udsigt til åen.
Restauranten er naturligvis indbydende med et væld af dejlige glade farver, god stemning og dejlig musik. Her er åbent køkken, Rice service i plast og keramik mikset på alle borde og forskellige stole og borde. Man får følelsen af at være hjemme hos nogen, og det gør besøget hyggeligt og afslappet.  Da vi ankom havde restauranten netop haft besøg af fødevarekontrollen og yes, der var en meget glad smiley til Madballaden.

Anmeldelse af Pop Up restaurant MADBALLADEN i Odense

 

Anmeldelse af Pop Up restaurant MADBALLADEN i Odense

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi Startede med en lækker strawberry daiquiri, meget naturligt på sådan en kold blæsende onsdag aften. til forret bestilte jeg Risotto med torsk og pighatte, og hoveretten Kalvesteg stegt som vildt. Det var et udsøgt måltid, gourmet mad når det er bedst, kæmpe ros til kokken!

Min varmeste anbefaling hvis du kommer forbi Odense i December, så kig forbi Madballaden, du vil ikke fortryde det, det lover jeg!

Tak for mad, godt selskab i de perfekte rammer♥ Hvis jeg når forbi igen inden restauranten lukker, så skal der en Gourmet hotdog på tallerknen, den så nemlig ret lækker ud, og så skal der altså være plads til en dessert!

(billederne er lånt fra Madballadens FB side dem jeg tog blev ikke så gode)

Anmeldelse af Pop Up restaurant MADBALLADEN i Odense

 

 

Anmeldelse af Pop Up restaurant MADBALLADEN i Odense
Artikel
Anmeldelse af Pop Up restaurant MADBALLADEN i Odense
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply