DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) TIL VÆGGEN (Walls)

Karen Blixen – Dagens Poster

I går aftes var jeg til foredrag på et bibliotek,  og der hang denne plakat. Jeg blev ret betaget af den, hvem bliver ikke betaget af Karens Blixen? Billedet her er lidt dårligt, plakaten er nemlig hvid og sort, og det giver den et meget kraftigere og stærkt udtryk end du ser her.

Jeg er vild med den! 288 kr. hos Posterland.

Karen Blixen - Dagens Poster

Last night I was at a lecture at a library and this poster were hanging on the wall. I was quite fascinated by it, who isn’t fascinated by Karen Blixen? The picture here is a little unclear in the color, the poster is in fact white and black, and it gives it a much stronger and powerful statement than you see here.

I love it! price DKK 288 at Posterland.dk.

Karen Blixen – Dagens Poster
Artikel
Karen Blixen – Dagens Poster
Beskrivelse
I går aftes var jeg til foredrag på et bibliotek,  og der hang denne plakat. Jeg blev ret betaget af den, hvem bliver ikke betaget af Karens Blixen? Billedet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply