DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Cowboy – Dagens Poster (for the kids)

Dagens Poster er en lille ‘treat’ til børneværelset. Jeg er vild med det univers Makii har skabt – et retro univers med humor og glade dage. God som gaveidé, der er mange der synes det er svært at vælge print til børneværelset. Kig forbi Makii.nl og find din favorit!

Denne her er min favorit – den minder mig om, da jeg som barn legede ‘Røver og Indianer’ med min bror:-)

Cowboy - Dagens Poster (for the kids)Today’s poster is a little ‘treat’ for the kids room. I love the childish universe Makii has created – a retro universe with lots of humor and happy days. Today’s Poser: ‘Cowboy’ is my favorite – Drop by Makii.nl and find your favorite!

Cowboy – Dagens Poster (for the kids)
Artikel
Cowboy – Dagens Poster (for the kids)
Beskrivelse
Dagens Poster er en lille 'treat' til børneværelset. Jeg er vild med det univers Makii har skabt - et retro univers med humor og glade dage. God som gaveidé
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply