DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

London City abstrakt – Dagens Poster

Elena Romanova er 27 år og bor i Moskva. Jeg er faldet for hendes kunst, fordi hun har en rigtig fin evne til at bringe det feminine til lærredet uden, det bliver for feminint. Kunstværket jeg har valgt i dag, er et maleri af London. Jeg er vild med den blødhed hun har tilført byen, og måden den flyder ud på. Meget fint holdt i sort, hvilket gør, at den passer ind de fleste steder.

Elena har en shop på Etsy.com som hedder PortLove

London City abstrakt - Dagens Poster

 

Elena Romanova is 27 years old and lives in Moscow. I have fallen for her art because she has a really good ability to bring the feminine to the canvas without it being too feminine. The artwork I have chosen today is a painting of London. I love the softness she has brought the city and the way it flows out of. Very finely kept in black, which makes it fit into most places.

Elena has a shop on Etsy.com called PortLove

London City abstrakt – Dagens Poster
Artikel
London City abstrakt – Dagens Poster
Beskrivelse
Elena Romanova er 27 år og bor i Moskva. Jeg er faldet for hendes kunst, fordi hun har en rigtig fin evne til at bringe det feminine til lærredet
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply