DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Star Wars – Dagens Poster

Åhhh… det er så længe siden vi har haft en Star Wars Poster, så da jeg for nylig blev bekendt med en helt fantastisk kunstner (hvorfor har jeg ikke set hende før?) så faldt jeg på røven over hendes kunst. Jeg kommer helt sikkert til at vise mere fra talentfulde Nanna Kronborg. I dag er det denne skønne mini Star Wars, behøver jeg at sige, at den røg direkte ind som nr. 1. på min ønskeseddel?

Se mere om Star Wars illustrationen her

Star Wars - Dagens Poster

Star Wars – Dagens Poster
Artikel
Star Wars – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kamille Parsgaard
  november 19, 2013 at 09:47

  Drengedrømme… Eller mareridt. Jeg har fortalt min næsten 9 årige søn, at det snart er på tide at han får set Star Wars. Jeg er jo en fornuftspræget mor og nogle ting er altså vigtige!! 😉

 • Reply
  Louise FB
  november 19, 2013 at 11:21

  Så den på Blickfang messen. Den må meget gerne flytte ind i min stue. Den er fantastisk!

 • Reply
  Pernille Bahn
  november 21, 2013 at 20:02

  Årh, hvor er den skøn! Må meget gerne hænge herhjemme til glæde for både store og små:-)

Leave a Reply