Uncategorized

Blue notes


 

Were all addicted to something 
whether it be cigarettes, alcohol, drugs or them fucking blue eyes

-P.M.


Farven blå er lidt en yndlingsfarve hos mig. Det gælder både i boligen og i min garderobe. Her til morgen sad jeg og funderede lidt over, hvad dagens indlæg skulle handle om. Et smut gennem Pinterest og så dukkede der nogle lidt for lækre Adidas op…-blå selvfølgelig. Dem SKAL jeg eje, men jeg kan ikke finde forhandler på dem, så hvis du ved hvor de kan fås, må du meget gerne råbe højt. Skoene vil passe perfekt til mine yndlingsbukser, et par læderleggings i blå fra Lanugo – Hånden på hjertet de mest fantastiske bukser jeg nogensinde har ejet! Bukserne kan købes hos Lanugo i Lyngby (eller i deres webshop) og de fås også i grå og sorte. Pigerne, der ejer butikken syr selv bukserne og de sidder som en drøm. De bliver rettet til i butikken så de passer dig optimalt.

Blue Notes

 

Blue notes

Alt for fede Adidas…. Kan ikke finde forhandler, hjælp ønskes | Smuk blå stentøjsskål set hos Kaiku | Glasvase fra Ro Collection kan købes her | Kinfolk‘s seneste bog – Et smuk blåt indslag at have liggende fremme. Kan købes her | Verdens lækreste læderleggings i Italiensk stretchlæder. Hvis du skal investere i et par læderbukser, så skal det være dem fra Lanugo, jeg har aldrig haft noget lækre på, og jeg er allerede gået i gang med at spare op til et par grå og sorte. Kan købes her |Blå støbejernsgryde fra Nicolas Vahé, kan købes her | Lækker og elegant stor sofapude i velour fra Louise Roe, kan købes her | Et fint kunstkort af Pernille Folcarelli ram det ind eller læg det ved en gave. Kan købes her

 

Blue notes
Artikel
Blue notes
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply