DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Selected original #008 A3

A Mile In the woods hedder Louise Haugaard Nielsens univers. Louise laver nogle spændende, smukke og meget interessant illustrationer. Stramme linjer, sort/hvidt og meget grafisk, men også organisk med lidt farve som dagens poster. Louises univers og talent spænder bredt og du skal næsten besøge amileinthwoods.dk og se hendes kunst. Her vil du også finde skønne og humoristiske illustrationer som er skønne på børneværelset og smukke grafiskt spejlninger.

Jeg er vild med dette værk, det er så smukt!

Selected original #008 A3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Mile In the woods is the name of Louise Haugaard Nielsen universe. Louise creates some exciting, beautiful and very interesting illustrations. Tight lines, black / white and very graphic, but also organic with delicate colors like today’s poster. Louise universe and talent is wide and you should almost amileinthwoods.dk visit and see her art. Here you will also find beautiful and humorous illustrations for children and graphically beautiful reflections.

I love this piece, it is so beautiful!

 

Selected original #008 A3
Artikel
Selected original #008 A3
Beskrivelse
A Mile In the woods hedder Louise Haugaard Nielsens univers. Louise laver nogle spændende, smukke og meget interessant illustrationer. Stramme linjer, sort/hvidt og meget grafisk, men også organisk
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply