DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

Lyskontakt – Dagens Poster

‘All the Way From Paris” står bag Dagens Poster ‘Lyskontakt’. Plakaten er 1 ud af en serie på i alt 5 stk. Serien hedder A View With A Room og jeg synes hele serien er ret interessant. Omdrejningspunktet er detaljer fra et rum. Lyskontakten her er egentlig ret humoristisk, vi er jo afhængige af vores lyskilder, de er ikke særlig kønne og sidder ofte steder, der er alt for i øjenfaldende, så tanken om at indramme et billede af en lyskontakt (som om man ikke havde nok i forvejen) er da ret cool!

Du kan se hele serien hos Stilleben

Lyskontakt - Dagens Poster

Today’s poster ”Switch’ is designed by ‘All The Way From Paris’. Switch is one of a series with a total of 5 posters. All 5 posters Revolves around details from a room. The switch is a humorous addition to your home.

See all 5 posters from the series” A View With A Room’ here

Lyskontakt – Dagens Poster
Artikel
Lyskontakt – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply