DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Peacock – Dagens Poster

Dagens plakat er gudesmuk. En sort/hvid grafisk illustration af en påfugl og på trods af de mange fine detaljer, er udtrykket enkelt og stilrent. Plakaten er fra “Little Cute Mokkasin” designet af Jenny von Döbeln.
Peacock - Dagens Poster

Today’s poster is SO beautiful. A black / white graphic illustration of a peacock, and in spite of the many fine details, the expression is still simple and stylish. The poster is from“Little Cute Mokkasin”designed by Jenny von Döbeln.

Peacock – Dagens Poster
Artikel
Peacock – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens plakat er gudesmuk. En sort/hvid grafisk illustration af en påfugl og på trods af de mange fine detaljer, er udtrykket enkelt og stilrent. Plakaten er fra "Little
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply