Produkt og design (Interior design)

Ny butik i Kbh som kommer til at blive min favorit…

Louise Roe et af mine favorit danske designbrands åbner i dag lørdag butik i Vognmagergade 9,  i København… lige under Egmont uret. Det bliver ikke bare en almindelig butik, det bliver Louise Roe Gallery, et sted du kan besøge for inspiration, en lækker kop barista kaffe og købe Louise Roes smukke kollektioner, samt design fra andre brands og designere særligt udvalgt af Louise selv. Jeg var til pre-opening i går aftes og jeg kan love dig, at du godt kan glæde dig til at besøge den her fantastiske butik. Kaffen er alt for lækker, stemningen og indretningen i butikken er fantastisk og udvalget af design er… hvordan skal jeg sige det… det er bare yummi, som i “jeg-kommer-til-at-bruge-hele-min-løn-her” yummie.

Jeg har ikke billeder fra butikken, så i stedet får du her lidt billeder af min nye Louise Roe favorit: “Balloon vasen”

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply